«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο» Δύσκολες ώρες για την Ελένη Δήμου, το σπαρακτικό «αντίο»

February 26, 2023

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο» Δύσκολες ώρες για την Ελένη Δήμου, το σπαρακτικό «αντίο»


Διαφ.

Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή και συνθέτη, Τάσο Βουγιατζή, “έφυγε” σε ηλικία 60 ετών με την Ελένη Δήμου να κάνει γνωστή την είδηση.Το πρωί της Κυριακής 26/2 η Ελένη Δήμου, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε για το λυπηρό γεγονός.

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής, Τάσος με τις μασέλες RIP», έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη» το οποίο έχει συνθέτη τον Τάσο Βουγιατζή.

Ο Τάσος Βουγιατζής γεννήθηκε το 1963 στο Πειραιά. Οι «Μασέλες» ήταν το πρώτο του συγκρότημα και για αυτό ήταν γνωστός ως ο Τάσος με τις Μασέλες.

Κάποιες από τις σπουδαίες επιτυχίες του ήταν: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: