«Μου στοίχισε πάρα πολύ, την αγαπούσα»: «Λύγισε» ο Δημήτρης Σούρας για την Μάρθα Καραγιάννη

February 27, 2023

«Μου στοίχισε πάρα πολύ, την αγαπούσα»: «Λύγισε» ο Δημήτρης Σούρας για την Μάρθα Καραγιάννη


Διαφ.

Ο Δημήτρης Σούρας μίλησε στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.



Ο γνωστός ψυχολόγος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε από καρδιάς στη μακρόχρονη φιλία του με την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη και την δύσκολη διαχείριση στην απουσία της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σούρας εξομολογήθηκε: «Δεν σας κρύβω ότι αυτή τη στιγμή με δάκρυα σχεδόν θα πω ότι μου λείπει πολύ η Μάρθα Καραγιάννη. Μου λείπει πάρα, πάρα πολύ. Είχαμε μια σχέση για πάρα πολλά χρόνια αλλά το κυριότερο απ’ όλα ήταν ότι πέθανε τη στιγμή που μιλούσαμε. Πως να το μεταβολίσεις αυτό;

Δηλαδή είναι σαν μια φίλη να σε πάρει και να σου λέει «καλημέρα, τι κάνεις, πως είσαι», εγώ να καταλαβαίνω σαν γιατρός ότι κάτι δεν πάει καλά και να της ζητάω να μου μιλήσει περισσότερο. Είπε «…κα» και πέθανε. Αυτό δεν μπόρεσα το μεταβολίσω ποτέ. Έτρεξα, πήγα στο σπίτι και δυστυχώς εγώ ο φίλος ήμουν ο γιατρός που έδωσε το χαρτί ότι πέθανε και μάλιστα έχω και τις τελευταίες φωτογραφίες από τον θάνατο της.

“Την αγαπούσα πολύ γιατί μαλώναμε και πολύ” δηλώνει ο Δημήτρης Σούρας για την Μάρθα Καραγιάννη

Μου στοίχισε πάρα πολύ» πρόσθεσε, με εμφανή συγκίνηση και τρεμάμενη φωνή ο Δημήτρης Σούρας, για να συμπληρώσει πως «την αγαπούσα πολύ γιατί μαλώναμε και πολύ! Ήταν ένα αντράκι, μια τσαμπουκαλού και γι’ αυτό και μαλώναμε».
«Ήταν ένας άνθρωπος φιλοσοφημένος, ένα άτομο που ήθελε να γνωρίσει πάρα πολλά πράγματα. Έκανε ταξίδια, διάβαζε φιλοσοφίες αλλά ήθελε και τα φιλαράκια της. Τρελαινόταν να πάμε έξω να φάμε και να λέμε ότι μας κατεβεί στο κεφάλι και να μαλώνουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Σούρας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Τα δυο, τρία τελευταία χρόνια είχε προβλήματα με τα πόδια της. Όταν είσαι μια σταρ, καταλαβαίνετε, δεν θέλεις να πάρεις το μπαστουνάκι και να βγεις έξω. Άλλοι το κάνουνε αλλά εκείνη δεν το ήθελε. Σεβόμασταν λοιπόν όλοι τη θέληση της και πηγαίναμε εμείς στο σπίτι έχοντας το μετατρέψει κατά κάποιο τρόπο σε σημείο συνάντησης στα βράδια που βγαίναμε έξω. Πέθανε από εγκεφαλικό στα καλά του καθουμένου. Αμιγώς εγκεφαλικό. Ήταν ξαφνικό. Μπορεί να είχε καταπέσει λιγάκι, μπορεί να είχε κάποια προβλήματα αλλά ήταν εντελώς ξαφνικό και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό», κατέληξε ο Δημήτρης Σούρας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: