“Ο γιος της μάλλον δεν γνωρίζει”: Σε άσχημη κατάσταση η “Ματούλα του Κολωνακίου”, δημόσια έκκληση στο διαδίκτυο

February 27, 2023

“Ο γιος της μάλλον δεν γνωρίζει”: Σε άσχημη κατάσταση η “Ματούλα του Κολωνακίου”, δημόσια έκκληση στο διαδίκτυο


Διαφ.

Στιγμές αγωνίας περνάει τις τελευταίες μέρες η Ματούλα Καριέρε καθώς στα 75 της χρόνια κινδυνεύει να μείνει χωρίς στέγη.Η Ματούλα υπήρξε μία πραγματικά ξεχωριστή φιγούρα τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 στο τότε υποτυπώδες star system, αφού συναναστρεφόταν τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου και του πενταγράμμου.

Η ίδια μπορεί να έζησε πολύ όμορφες στιγμές στο παρελθόν, αλλά τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, το οποίο και έχει να κάνει με την επιβίωσή της. Πριν από μερικές ώρες είχε γράψει σε ανάρτησή της στα social media ότι περνά πολύ δύσκολα, μιας και δεν έχει καταφέρει να βρει ένα σπίτι, ενώ εκείνο που μένει τώρα αναγκάζεται να το αφήσει μέχρι και την επόμενη Κυριακή, μιας και ο ιδιοκτήτης το απαιτεί.

Η έκκληση του Μιχάλη Μανιάτη για τη Ματούλα

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: “Δυστυχώς ακόμα να βρω σπίτι. Την Κυριακή χρειάζεται να παραδώσω το σπίτι που μένω… Θα έρθει δικαστικός κλητήρας να με βγάλει. Ψάχνω επειγόντως κάτι. Δεν χρωστάω λεφτά.. Και φυσικά πληρώνω το ενοίκιό μου. Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιον να ενοικιάζει σπίτι μέχρι 70τμ ας μου στείλει ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ!! Ματούλα”.

Ματούλα

Λίγη ώρα αργότερα, ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης προώθησε την δημοσίευση μιας φίλης της Ματούλας, η οποία και έκανε έκκληση μέσω του προφίλ της για βοήθεια ενώ παράλληλα τόνισε πώς ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε, είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζει τίποτα για την κατάσταση που βρίσκεται η μητέρα του. Ο ηθοποιός θέλει να βοηθήσει και κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους…

“Επείγον…..Η Ματούλα, η γνωστή, που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα έχει περάσει, έως τη Κυριακή πρέπει να βρει ένα σπίτι να μείνει. Αν κάποιος έχει 60 τμ να της νοικιάσει στο Κολωνάκι, Παγκράτι, Αμπελόκηπους.. επείγει. Ο γιος της μάλλον δεν γνωρίζει πόσο δύσκολα περνά αυτές τις στιγμές η μητέρα του. Έχει και θέματα υγείας. Ελάτε να βοηθήσουμε να μεταφερθεί η γυναίκα σε έναν χώρο, γιατί είμαστε εδώ για να βοηθάμε!”, έγραφε η ανάρτηση που αναδημοσίευσε.

Ματούλα

Η Ματούλα έχει γνωστοποιήσει εδώ και χρόνια ότι με τον γιο της δεν έχει καμία απολύτως επαφή και μάλιστα δεν έχει συναντήσει ποτέ τα εγγόνια της, κάτι που την πληγώνει πολύ.


Πηγή