4 λόγοι που θα σε κάνουν να μην αφήσεις ποτέ ξανά την πόρτα του δωματίου σου ανοιχτή τη νύχτα

February 26, 2023

4 λόγοι που θα σε κάνουν να μην αφήσεις ποτέ ξανά την πόρτα του δωματίου σου ανοιχτή τη νύχτα


Διαφ.

Είτε μας επιτρέπει να ακούσουμε τα παιδιά μας καλύτερα είτε μας προσφέρει καθαρό αέρα, η ανοιχτή πόρτα του υπνοδωματίου το βράδυ έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνουμε το κλείσιμο της πόρτας τη νύχτα συνήθεια, το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά μας.



Θέλουμε πάντα να σας προστατεύσουμε και γι ‘αυτό θέλαμε να σας παρέχουμε τους πιο συνηθισμένους λόγους που πρέπει να αρχίσετε να κλείνετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας.

Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσετε από φωτιά.

Εάν αφήσετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας ανοιχτή όταν κοιμάστε και αρπάξει φωτιά το σπίτι σας, θα μπορούσε να εξαπλωθεί πιο γρήγορα στο δωμάτιό σας. Μια κλειστή πόρτα θα σας δώσει περισσότερο χρόνο να δράσετε και να σώσετε τον εαυτό σας από τη φωτιά. Θα διατηρήσει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο κάτω από τους 38 ° C, η οποία είναι πολύ πιο ανεκτή από τους 538 ° C. Επιπλέον, ο τοξικός καπνός δεν θα εξαπλωθεί τόσο εύκολα.

Αποκρούει τους θορύβους και θα σας δώσει έναν πιο υγιή ύπνο.

Εάν ζείτε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον και κοιμάστε ελαφρά, πιθανότατα να δυσκολευτείτε να κοιμηθείτε. Αυτό σημαίνει ότι το κλείσιμο της πόρτας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, ακόμα κι αν δεν το έχετε συνηθίσει. Επιπλέον, μια κλειστή πόρτα θα αποκλείσει τους ήχους από τους συγκατοίκους που σας που είναι πιο δραστήριοι το βράδυ.

Αυξάνει τις πιθανότητες ταχύτερης αντίδρασης  σε περίπτωση διαρρήξεων.

Μια κλειστή ή, ακόμη καλύτερα, μια κλειδωμένη πόρτα υπνοδωματίου μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ενεργήσετε εάν ακούσετε ότι κάποιος έχει εισέλθει στο σπίτι σας ή πρόκειται να το κάνει σύντομα. Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να παραμείνετε ασφαλέστεροι ενώ περιμένετε να φτάσει η αστυνομία και να σας σώσει.

Σύμφωνα με τον Φενγκ Σούι, μια κλειστή πόρτα διατηρεί την θετική ενέργεια μέσα στον χώρο.

Μία από τις αρχές του Φενγκ Σούι για τα υπνοδωμάτια είναι να αποφεύγετε τον ύπνο με ανοιχτή πόρτα. Αυτό συμβαίνει επειδή όλη η θετική ενέργεια που υπάρχει στο δωμάτιο μπορεί να διαφύγει. Εκθέτει το δωμάτιό σας σε αρνητικό chi. Το κλείσιμο της πόρτας θα το αποτρέψει και θα σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Θα έχετε επίσης ένα πιο ήρεμο και πιο ήσυχο μυαλό.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: