Βάσια Τριφύλλη: «Άκρως ερωτικό πλάσμα ο Φιλιππίδης. Τεράστιο ταλέντο γι’αυτό του τα συγχωρώ όλα, θα επιστρέψει νικητής»

February 28, 2023

Βάσια Τριφύλλη: «Άκρως ερωτικό πλάσμα ο Φιλιππίδης. Τεράστιο ταλέντο γι’αυτό του τα συγχωρώ όλα, θα επιστρέψει νικητής»


Διαφ.

Η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.



Η Βάσια Τριφύλλη υποστηρίζει το ζευγάρι Μπισμπίκη-Βανδή

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός για το ζευγάρι Μπισμπίκη-Βανδή «μου αρέσουν οι άνθρωποι που ερωτεύονται και το ζουν. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι», ενώ για τα σχόλια της Ελένης Βιτάλη για το ζευγάρι, πρόσθεσε «όλοι εμείς οι καλλιτέχνες για να βγούμε στο κόσμο, πρέπει να κόψουμε το ποπό μας».

Η παραδοχή της Βάσιας Τριφύλλη ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα άκρως ερωτικό πλάσμα

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη επεσήμανε «είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα. Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα “μπράβο, με γεια, αγοράζουμε καινούργιες πόρτες;”. Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτικό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής».

Και συμπληρώνει «ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο. Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μας δεν ξέρω τι θα κάνουν, γιατί είμαστε κάτι κουμάσια μερικοί…».

Σχετικά με το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε «τη θυμάμαι, είχα δουλέψει με τη μαμά της και το μπαμπά της στο “Αχ Μαρία. Πιτσιρδούλι, ένα κουκλί, έλεγε “θα πάω με το αμάξι της Βάσιας”. Στεναχωρήθηκα που χώρισε, θέλω αυτό το παιδί να ευτυχήσει».

Ερωτηθείσα για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, απάντησε ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Τι νοιάζει τον κόσμο τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου. Μόνο τα πολύ μεγάλα ταλέντα δικαιούνται να είναι τόσο δύστροποι άνθρωποι, γιατί έχουν άλλοθι. Το απόλυτο ταλέντο είναι η μόνη δικαιολογία και άλλοθι που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης για να του συγχωρήσεις και πέντε πράγματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: