Ο κολλητός του Σουμάχερ σπάει τη σιωπή του: «Όλη η αλήθεια για την υγεία του, έτσι ζει σήμερα 10 χρόνια μετά»

March 3, 2023

Ο κολλητός του Σουμάχερ σπάει τη σιωπή του: «Όλη η αλήθεια για την υγεία του, έτσι ζει σήμερα 10 χρόνια μετά»


Διαφ.

Ο Eddie Jordan δεν είναι κάποιος τυχαίος, είναι ο άνθρωπος που έβαλε στη Formula 1 τον  Μίxαελ Σουμάχερ και τον μικρό του αδερφό, τον Ralf Schumacher, με την ομάδα του, την Jordan Grand Prix, η οποία μάλιστα το 1999 διεκδίκησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.



O άνθρωπος που έβαλε στη Formula 1 τον Michael Schumacher

Ο Eddie Jordan αποκάλυψε πως ο Michael Schumacher ονόμασε Mick τον γιο του, προς τιμή του Αυστραλού θρύλου της μοτοσικλέτας, Mick Doohan. «Δεν είναι εύκολο να ξέρεις πως ο πατέρας σου δε μπορεί να αποτελεί μέλος της οικογένειας, είναι εκεί αλλά δεν είναι εκεί. Έχω τη δική μου οπτική αλλά δε θέλω να την κάνω δημόσια», δήλωσε ο Eddie Jordan.

Ο χρόνος συνεργασίας του Eddie Jordan με τον Μίxαελ Σουμάχερ ήταν σύντομος. Ωστόσο οι δύο άνδρες ήρθαν αμέσως κοντά ξεκινώντας δεσμούς φιλίας.

H αγάπη γι’ αυτόν διαρκεί ακόμα και θα διαρκεί πάντα

«Βγήκα από την άνεσή μου για να τον βρω, να του δώσω την πρώτη του ευκαιρία στο Spa. Δεν κράτησε πολύ, αλλά η αγάπη γι’ αυτόν διαρκεί ακόμα και θα διαρκεί πάντα, όσο είμαι σε θέση να αναπνέω», δήλωσε ο Eddie Jordan.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγες μόνο μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Gene Haas, όταν ο Mick του κατέστρεψε ένα ακόμα σασί στο Monaco, σε ξέσπασμα θυμού χαρακτήρισε τον Michael Schumacher «ζωντανό νεκρό», walking dead

Να τονίσουμε πάντως ότι δε μπορεί να γνωρίζουμε ποια είναι η αληθινή κατάσταση του Michael Schumacher, αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, οπότε όποια συμπεράσματα έχουν βγει βασίζονται σε μισόλογα.

Μίκαελ Σουμάχερ: Όσα γνωρίζουμε για την κατάσταση της υγείας του 9 χρόνια μετά το ατύχημά του

Σε δημοπρασία η θρυλική Ferrari του Μίxαελ Σουμάχερ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: