Έξαλλος με την Ελευθερίου ο Ατζούν: Έφυγε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας και πέφτει στα… τάρταρα η τηλεθέαση

March 6, 2023

Έξαλλος με την Ελευθερίου ο Ατζούν: Έφυγε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας και πέφτει στα… τάρταρα η τηλεθέαση


Διαφ.

Σαν βόμβα “έσκασε” , στο Survivor All Star, η απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι.



Η απόφαση του Στάθη Σχίζα και του Νίκου Μπάρτζη να χωρίσουν τις προμήθειές τους από την υπόλοιπη ομάδα και να τρώνε μόνοι τους ήταν η πρώτη… «βόμβα» στο αποψινό (05.03.2023) επεισόδιο του Survivor All Star.

Πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας, τα όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα ήταν το απόλυτο θέμα συζήτησης. Όταν μάλιστα ο περσινός νικητής του Survivor και ο Μπάρτζης πήγαν στην καλύβα να ανακοινώσουν ότι θέλουν να πάρουν τις δικές τους προμήθειες, ξέσπασε νέος καυγάς.

Μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου για όσα είπε, εκείνη του απάντησε πως Σχίζας και Μπάρτζης την εξέθεσαν στο πανελλήνιο όταν ισχυρίστηκαν ότι πάει τα βράδια στη ζούγκλα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Αργότερα, ο Στάθης Σχίζας, μιλώντας στον Νίκο Μπάρτζη, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Σπύρο Μαρτίκα αποκάλυψε τι του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου. «Η Ελευθερία γνωρίζεται με την σύντροφο μου, δεν είναι φίλες και με πιάνει να μου πει κάποια πράγματα. “Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς! Και πόσο σε στηρίζει, πόσο σε αγαπάει, πόσο σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις”. Όλα αυτά τα ωραία δηλαδή λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι.

Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα: “Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι!”

Δεν θα κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση που μου τα είπε αυτά γιατί, όσα χρόνια είμαι με την Αλεξάνδρα, δεν έχω βγει ποτέ μαζί με την Ελευθερία σαν παρέα έξω. Οπότε κλώτσησε λίγο αλλά το δέχθηκα. Δεν είναι φίλες κολλητές, απλά γνωστές. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση αλλά υπέθεσα ότι η γυναίκα μου είπε κάποιες κουβέντες στην κοπέλα. Μου τα λέει η Ελευθερία και εγώ, λογικό, πετάω στα ουράνια και παίρνω την ψυχολογική μου ώθηση ώστε να συνεχίσω στο παιχνίδι.
Γίνονται όλα τα περιστατικά τα γνωστά με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο, έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, για να μου πει τα εξής. “Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό.

Σου τα λέω τώρα γιατί μετά τα τελευταία περιστατικά δεν μπορώ να σε προστατεύσω ψυχολογικά”, μου λέει οπότε και ήθελε να με διαλύσει ψυχολογικά. Μου τα είπε δηλαδή εκδικητικά».

Η ίδια η Ελευθερία Ελευθερίου, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι «έκανα κάτι καλοπροαίρετο για να είναι καλά η ψυχολογία του Στάθη».

Η αποχώρηση

Όταν μετά την ήττα των Κόκκινων στον αγώνα ασυλίας οι δυο ομάδες πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού, προκλήθηκε νέος καυγάς και όλα έδειχναν ότι η κατάσταση δεν επρόκειτο να εξομαλυνθεί. Αλλά κανείς δεν περίμενε ό,τι θα γινόταν…

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα ότι της αποκάλυψε τα προσωπικά του Στάθη Σχίζα και όταν ο τελευταίος ζήτησε το λόγο, πέταξε η… βόμβα.

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μας Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Η δήλωση-βόμβα του Στάθη Σχίζα «Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος»

«Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχε μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου.

Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου.

Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με την Ελευθερία Ελευθερίου, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους Κόκκινους και το Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να του ζητούν να μείνει. «Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει έρθει εδώ μέσα με αυτά που βλέπω».

Στη συνέχεια, αποχαιρέτισε τον Νίκο Μπάρτζη, τον Σπύρο Μαρτίκα, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, την Ελένη Χαμπέρη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και αποχώρησε…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: