Δεν πίστευαν στα αυτιά τους: Πήραν την μεγάλη απόφαση Λιάντου – Σκουρλέτης και το ανακοίνωσαν σε όλους

March 6, 2023

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους: Πήραν την μεγάλη απόφαση Λιάντου – Σκουρλέτης και το ανακοίνωσαν σε όλους


Διαφ.

Η Αφροδίτη Λιάντου που υποδύεται τη Μυρτάλη Βρεττάκου στη σειρά του Mega “Γη της Ελιάς“, σε συνέντευξή της εξηγεί γιατί δεν θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς τόσο την ίδια όσο και τον τηλεοπτικό Αλέξη, κατά κόσμον Αλέξανδρο Σκουρλέτη.



Στην πραγματική ζωή θα είχε μέλλον ένας τέτοιος έρωτας;

«Σίγουρα όχι. Υπάρχουν όμως γύρω μας χειριστικές και αρρωστημένες σχέσεις που φυσικά δεν υπερβαίνουν τα όρια με δολοφονίες και ό,τι άλλο έχει κάνει ο Αλέξης. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω».

Οι αποκαλύψεις της Αφροδίτης Λιάντου για τη σχέση Μυρτάλης – Αλέξη

Τα συναισθήματά τους υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν;

«Δεν το γνωρίζω αυτό, βέβαια η Μυρτάλη έχει πολλές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της, άρα δεν το αποκλείω. Μπορεί τελικά να μάθει τι έχει κάνει εκείνος στο παρελθόν και να μην μπορεί να το διαχειριστεί, όπως ότι σκότωσε το αγόρι της».

Η Ιουλία θα μπορούσε να της αλλάξει γνώμη; Συχνά της λέει ότι αυτό το αγόρι δεν κάνει για εκείνη.

«Κανέναν δεν θα άκουγε. Και η αλήθεια είναι -μιλάω τώρα σαν Αφροδίτη πιο πολύ- πως στη σειρά είναι ελάχιστα τα άτομα που ακολουθούν το γράμμα του νόμου και φέρονται με γνώμονα την ηθική. Άρα η Μυρτάλη δεν είναι σε θέση να ακούσει κανέναν από εκείνους που της μιλάνε. Γιατί και οι ίδιοι δεν είναι σωστοί».

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε αυτό το ζευγάρι να έχει καλό τέλος;

«Δύσκολο! Οι σχέσεις που ξεκινάνε έτσι, δεν έχουν καλό τέλος».

Υπάρχουν σπόιλερς που αναφέρουν πως δεν θα έχουν καλό τέλος!

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Σίγουρα θα τους άξιζε λίγο φως, αλλά εδώ που τα λέμε μια τέτοια σχέση δεν μπορεί να τελειώσει με αίσιο τρόπο. Η Μυρτάλη ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσε να έρθει στα σύγκαλά της αλλά από την πλευρά του Αλέξη αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί είναι μια ψυχιατρική κατάσταση/περίπτωση. Το πρόβλημά του είναι βαθύ. Δεν νομίζω πως θα τελειώσει καλά, αλλά αν με ρωτάτε, θα ήθελα να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε να ζήσουν κάπου που δεν τους γνωρίζει κανείς. Να κάνουν μια νέα αρχή. Αυτό θα ήταν το καλύτερο…».

Η Αφροδίτη Λιάντου αποχωρεί από τη “Γη της Ελιάς”

Θα είστε του χρόνου στη σειρά;

«Όχι. Και εγώ και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχουμε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσουμε. Τουλάχιστον εγώ νιώθω πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο, είπε η Αφροδίτη Λιάντου στο TV 24.

Αφροδίτη Λιάντου "Γη της ελιάς"


Πηγή

Διαβάστε επίσης: