Καταρρακωμένος ο Στάθης Σχίζας: Η Παναγιώταρου του ανακοινώνει τον χωρισμό τους, οριστικό τέλος στη σχέση τους

March 7, 2023

Καταρρακωμένος ο Στάθης Σχίζας: Η Παναγιώταρου του ανακοινώνει τον χωρισμό τους, οριστικό τέλος στη σχέση τους


Διαφ.

Νέα αποχώρηση βόμβα σημειώθηκε την Κυριακή 5/3 στο επεισόδιο του Survivor All Star καθώς χωρίς κανείς να το περιμένει αποχώρησε ο Στάθης Σχίζας.



«Εντελώς τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου. Κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου.

Με έχουν βρίσει, όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ.

Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση», είπε ο Στάθης Σχίζας και μετά πήρε την άδεια από τον Γιώργο Λιανό για να αποχωρήσει από το «Survivor All Star».

Γιατί αποχώρησε ο Στάθης Σχίζας από το Survivor All Star

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η Ελευθερία Ελευθερίου με την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης του μετέφερε κάποιες πληροφορίες για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα, με την οποία διατηρεί δεσμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο παίκτης «πέσει» ψυχολογικά.

Τι ήταν όμως αυτό που μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα; Συμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου» αυτά που είπε η τραγουδίστρια αναστάτωσαν τον Στάθη Σχίζα και έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

«Μπήκε μέσα η Ελευθερία και φυσικά ο Στάθης ρώτησε τι συμβαίνει έξω, γιατί η Ελευθερία με την Αλεξάνδρα είναι κοντά γενικότερα. Στην αρχή, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι όλα είναι καλά έξω.

Και στη συνέχεια επειδή ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στην Ελευθερία Ελευθερίου και της είπε ότι εσύ βρίσκεσαι ερωτικά το βράδυ με τον Πρίαμο, κι επειδή είναι φίλοι, θεώρησε ότι πρέπει κάπως να τον εκδικηθεί τον Στάθη και το γύρισε.

Και του είπε ότι σου έχω πει ένα ψέμα. Του είπε γενικότερα ότι η Αλεξάνδρα περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους, είναι από εδώ, είναι από ‘κει. Και γενικά αυτό είναι κάτι που τον αναστάτωσε.

Άφησε υπονοούμενα ότι η σχέση τους περνάει κρίση και ο άνθρωπος είναι καταρρακωμένος γιατί είναι τρομερά ερωτευμένος ο Στάθης με την Αλεξάνδρα και είναι κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ», είπε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Οριστικό τέλος στη σχέση Σχίζα – Παναγιώταρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χωρισμός του Στάθη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως είναι οριστικός και η γνωστή περσόνα περιμένει να επιστρέψει στην Αθήνα για να του ανακοινώσει και επισήμως τα νέα.

Το ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι είχε σοβαρά προβλήματα στη σχέση του. Η επανασύνδεση έγινε αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως πριν…

Τώρα απομένει να δούμε πως θα γίνει η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος και να φυσικά επιβεβαιωθούν και οι πληροφορίες που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Με ψηλό, μελαχρινό αγκαλιά στην Αράχωβα η Παναγιώταρου

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αγκαλιά με έναν άνδρα, εν απουσία του Στάθη Σχίζα.

Ο επιχειρηματίας επέστρεψε και στο φετινό Survivor All Star, ωστόσο η κατάληξη ήταν κάπως άδοξη. Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, φάνηκε παραπάνω από υποστηριστική. Μετά την ανακοίνωση του παίκτη, η ίδια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία του, γράφοντας ότι τον περιμένει.

«Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω» έγραψε, συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αφορμή για την αναπάντεχη αποχώρηση, ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και τα όσα του είπε τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, το τουίτερ πήρε «φωτιά». Πολλοί “καλοθελητές” έφεραν στο φως της δημοσιότητας βίντεο της Παναγιώταρου να διασκεδάζει στα χιόνια αγκαλιά με έναν άλλον άνδρα. Το εν λόγω βίντεο, άφησε υπόνοιες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού, τη στιγμή που ο σύντροφός της επέστρεφε στην Ελλάδα.

Πολλοί χρήστες μίλησαν περί χωρισμού του ζευγαριού, αναφέροντας πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περιμένει τον επαναπατρισμό του Στάθη Σχίζα για να δώσει το οριστικό τέλος στη σχέση. Οι φήμες αυτές εν μέρει διαψεύστηκαν από την υποστηρικτική ανάρτησή της στο Instagram για τον σύντροφό της. Ωστόσο τα διαδικτυακά τιτιβίσματα συνεχίζονται, δείχνοντας τη δυσπιστία τους στην ακεραιότητα του ζεύγους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: