Μας… αποτελείωσε όλες η Φουρέιρα: Δείχνει 1η φορά το σώμα της μετά τη γέννα κι είναι σα να μη γέννησε 1 μήνα πριν

March 8, 2023

Μας… αποτελείωσε όλες η Φουρέιρα: Δείχνει 1η φορά το σώμα της μετά τη γέννα κι είναι σα να μη γέννησε 1 μήνα πριν


Διαφ.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Τρίτη, για πρώτη φορά ως μαμά, η Ελένη Φουρέιρα.



Η εκρηκτική τραγουδίστρια που εδώ και ένα μήνα περίπου βιώνει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στο πλευρό της τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, από το πρωί της Τρίτης 7/3 έχει δεχτεί αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελένη Φουρέιρα στα πρώτα της γενέθλιά ως μανούλα, δέχτηκε μια όμορφη έκπληξη από τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει δύο εντυπωσιακές τούρτες για εκείνη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, πιο χαρούμενη από ποτέ, έσβησε τα κεράκια της και στη συνέχεια αναδημοσίευσε τα εν λόγω στιγμιότυπα των φίλων της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια έσβησε μία τούρτα ως βασίλισσα της pop και άλλη μία παιδική, ως νέα μαμά ενός γλυκού αγοριού, που έφερε στον κόσμο μονάχα ένα μήνα πριν.

Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και πλέον απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο της ρόλο. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που είχαν με τον σύντροφό της μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα», είχε εξομολογηθεί.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η 36χρονη τραγουδίστρια επανήλθε στα κιλά της και οι αναλογίες της είναι εξίσου εντυπωσιακές μετά τον ερχομό του παιδιού της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: