Όλο το βράδυ φιλιόντουσαν αλλά δεν είδαν την κάμερα: Έγιναν θέαμα ξανά στα μπουζούκια Βανδή – Μπισμπίκης

March 9, 2023

Όλο το βράδυ φιλιόντουσαν αλλά δεν είδαν την κάμερα: Έγιναν θέαμα ξανά στα μπουζούκια Βανδή – Μπισμπίκης


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, διασκέδασαν στις 22 Φεβρουαρίου στο Hotel Ermou, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Σχετικά βίντεο είχαν δει το φως της δημοσιότητας με το ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά.



Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του J2US σε μια από τις αναρτήσεις στο Instagram είχε γράψει: «Ό,τι έχω ζήσει το έχει πει η Βίσση». Δεν δίστασε μάλιστα να αποδεχτεί την πρόταση της Άννας Βίσση και να ανέβει μαζί της επί σκηνής ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Νέες φωτογραφίες από τη βραδιά κυκλοφόρησαν σήμερα και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά τον αξιοζήλευτο έρωτα του ζευγαριού. Στην παρέα τους μάλιστα, όπως φαίνεται και από τα παρακάτω στιγμιότυπα, βρίσκονταν η Μαρία Καβογιάννη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Μαρία Μπακοδήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνοντας στην πίστα του Hotel Ermou ήταν το «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Όπως είχε αποκαλύψει η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου» πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τραγούδι για το ζευγάρι καθώς: «Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό».

Πώς γνωρίστηκαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν όταν βρέθηκαν στο εξοχικό του κοινού καλού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2021. Το έντονο φλερτ εκείνου δεν άφησε καθόλου ασυγκίνητη τη Δέσποινα Βανδή που αρχικά δεν έδειχνε πρόθυμη να ενδώσει. Σιγά σιγά όμως άρχισε να γοητεύεται, μέχρι που τελικά ο Βασίλης Μπισμπίκης την κατέκτησε.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν. Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν.

Μέχρι να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, περιοδικά και sites αναπαρήγαγαν κάθε λεπτομέρεια για αυτόν τον έρωτα.

Τον Νοέμβριο του 2021 όμως πήρε από κοινού με τη Δέσποινα Βανδή μία γενναία απόφαση. Να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα «τυφλώνονταν» από τα φωτογραφικά φλας. Η πρώτη αυτή δημόσια εμφάνισή τους έγινε στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής “Τεχνών 100” του Λάκη Λαζόπουλου.

Από εκείνη την ημέρα, κάθε εμφάνισή τους απαθανατίζεται και συζητιέται, με τους δύο ερωτευμένους να ανεβάζουν και εκείνοι φωτογραφικά ενσταντανέ τους γεμάτο πάθος και αγάπη.

Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι πια άκρως διαχυτικοί σε κάθε τους εμφάνιση και τρανή απόδειξη και η τελευταία τους έξοδος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: