«Έπιασα την σύντροφό μου να με απατάει, την ώρα της πράξης»: Η απιστία που “τσάκισε” τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

March 10, 2023

«Έπιασα την σύντροφό μου να με απατάει, την ώρα της πράξης»: Η απιστία που “τσάκισε” τον Γρηγόρη Αρναούτογλου


Διαφ.

Την παράδοξη στιγμή που έμαθε πως η σύντροφός του τον απατά εκμυστηρεύτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show».Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την απιστία πρώην συντρόφου του, με αφορμή τη συνέντευξη που του έδωσε η Νίκη Λάμη, η οποία αποκάλυψε πως έχει απατήσει σε παλαιότερη σχέση της.

«Έχεις μπει ποτέ τρίτο πρόσωπο σε σχέση, χωρίς να το ξέρεις ή και να το ξέρεις;», ρώτησε ο παρουσιαστής την καλεσμένη του για να πάρει αρνητική απάντηση. «Όχι ε; Έχεις βρεθεί τρίτο πρόσωπο σε σχέση;», την ξαναρώτησε, με εκείνη να γνέφει καταφατικά.

«Σε απάτησαν και σένα;», της είπε, με την ηθοποιό να λέει: «Όχι, το αντίθετο, εγώ απάτησα». «Καλά, αυτό μπορεί να έχει συμβεί σε όλους μας. Δεν έμαθες όμως ποτέ ότι σε απάτησαν;», την ξαναρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με εκείνη να αποκρίνεται: «Ναι, αφού χώρισα το έμαθα».


Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παρατήρηση σε σχέση με τις δικές του εμπειρίες. «Αφού χώρισες; Μόνο εγώ τελικά έχω πονέσει τόσο πολύ ε;», είπε ο παρουσιαστής, με τη Νίκη Λάμη να σημειώνει: «Δεν χρειάζεται, βρίσκουμε τρόπους να μην πονάμε αν θέλουμε».

«Εμένα όμως γράφτηκε στο μήνυμα του τηλεφώνου όλη η πράξη που έκανε! Η κοπέλα που με απάτησε, πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την ώρα της πράξης και ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο τηλέφωνο. Στον λόγο μου, ήταν πολύ σκληρό. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “με εμένα δεν τα κάνεις αυτά”. Και είναι αλήθεια αυτό, έτσι και την αποχαιρέτησα. Η επόμενη ημέρα ήταν χάλια, γιατί το άκουσα 700 φορές το μήνυμα αυτό», περιγράφει ο παρουσιαστής.


Πηγή