«Ο διάβολος έχει τη μορφή σου»: O Μιχάλης Ιατρόπουλος «τελείωσε» τον Αμβρόσιο μετά από αυτό που είπε για τα Τέμπη

March 10, 2023

«Ο διάβολος έχει τη μορφή σου»: O Μιχάλης Ιατρόπουλος «τελείωσε» τον Αμβρόσιο μετά από αυτό που είπε για τα Τέμπη


Διαφ.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Αμβρόσιου για το δυστύχημα στα Τέμπη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε τη δική του αιχμηρή τοποθέτηση.Σε κείμενό του ο γνωστός και μη εξαιρετέος ρατσιστής, Αμβρόσιος, αναφέρει πως η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη είναι η τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

Η τοποθέτησή του αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε δικαιολογημένα έντονες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τον θυμό τους με τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, είναι και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο ηθοποιός που δε μασάει τα λόγια του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία του Αμβρόσιου και έγραψε: «Mr tragic Αμβροσιε αν υπήρχε ο Θεός που εσείς πιστεύετε θα έπρεπε να είστε ο μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε. Από εμένα με αγάπη [email protected] you [email protected]@rd. Υ.Γ. αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας. Περαστικά πανίβλακα. Στις επόμενες απόκριες θα ντυθώ μ@λ@κοδιαβολος σαν εσένα ψοφιμι. Αν ήταν στο χέρι σου θα με περνούσες από ιερά εξέταση γελοίε.».

View this post on Instagram

A post shared by Mixalis Iatropoulos (@iatropoulosmixalis_official)


Πηγή