«Εγώ έχω καταστραφεί, δεν είναι διαχειρίσιμο αυτό»: Κατάθεσης ψυχής από την Ιωάννα Παππά

March 10, 2023

«Εγώ έχω καταστραφεί, δεν είναι διαχειρίσιμο αυτό»: Κατάθεσης ψυχής από την Ιωάννα Παππά


Διαφ.

Την αμφιθυμία της γέννησης του παιδιού της και της απώλειας της μητέρας της εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».



«Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ μεταβατική φάση με το παιδί. Εκεί άλλαξα κι εγώ, πάτησα περισσότερο στα πόδια μου. Αποκτάς παραπάνω ευθύνες και φοβίες, οπότε όλα αυτά σε γειώνουν. Μας ταρακούνησε ως ζευγάρι, κάθε ζευγάρι περνάει αυτήν την κρίση», δήλωσε η Ιωάννα Παππά.

«Ακόμη κι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι πριν μπορεί να διαφωνήσει σε βασικά πράγματα. Πρέπει να μπει ως προτεραιότητα η ζωή του παιδιού μέσα στο σπίτι και κάποιος από τους δύο μπορεί να μη θέλει να αλλάξει τους ρυθμούς του», πρόσθεσε αμέσως μετά η ηθοποιός.






«Εγώ έχω καταστραφεί, δεν μπορώ να δω τίποτα που να έχει να κάνει με παιδιά. Το τι κλάμα ρίχνω με τις ειδήσεις δε λέγεται… είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις απώλειες ανθρώπων, αλλά όταν υπάρχουν εικόνες με παιδιά, δεν είναι διαχειρίσιμο», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά για τις θλιβερές εξελίξεις στην επικαιρότητα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Παππά μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της, η οποία της στοίχισε πάρα πολύ μέσα της.

«Το μεγαλύτερο χτύπημα είναι ότι είναι πολύ μικρό το παιδί και δεν πρόλαβε να το δει. Αυτό αμέσως σε φέρνει πολύ κοντά στο γεγονός. Με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει η ποιότητα των συναισθημάτων, αλλά η απώλεια είναι απώλεια. Τουλάχιστον, είναι μία φυσιολογική ροή της ζωής», είπε η Ιωάννα Παππά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: