«Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, ντρέπομαι»: Έξαλλη η Καινούργιου με όσα είπε ο Αμβρόσιος

March 10, 2023

«Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, ντρέπομαι»: Έξαλλη η Καινούργιου με όσα είπε ο Αμβρόσιος


Διαφ.

Σάλος έχει προκληθεί με την αδιανόητη δήλωση του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου, ο οποίος δήλωσε ότι η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία για το Καρναβάλι.Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τις επίμαχες αυτές δηλώσεις δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ξέσπασε μέσα από την «Super Κατερίνα».

«Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


Πηγή