Το ξεστόμισε η Ελευθερία Ελευθερίου: Σούσουρο με όσα είπε για Μάριο Πρίαμο –«Εκείνος με έβαλε να το κάνω αυτό»

March 10, 2023

Το ξεστόμισε η Ελευθερία Ελευθερίου: Σούσουρο με όσα είπε για Μάριο Πρίαμο –«Εκείνος με έβαλε να το κάνω αυτό»


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 9/3.Πριν όμως από την ανακοίνωση της αποχώρησης είχαμε κι ένα γερό ξέσπασμα από την Ελευθερία Ελευθερίου. Η παίκτρια μπροστά σε όλους αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος ευθύνεται ουσιαστικά για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα καθώς εκείνος την έβαλε να του μιλήσει.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι;» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά», είπε η Ελευθερία και συνέχισε:

«Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία «καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα» μου είπε».

«Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω».

«Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε στο συμβούλιο και συνέχισε: «Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξη τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε.

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα. Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα», απάντησε ο Μάριος στις κατηγορίες της Ελευθερίας.

Στη συνέχεια οι τέσσερις υποψήφιοι απευθύνθηκαν στον κόσμο, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτός που αποχωρεί είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την ίδια ώρα στην απέναντι ομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την στήριξη από την ομάδα του και βουρκωμένος με παράπονο τους είπε. «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε», με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει.


Πηγή