«Μαμά έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε»: Συγκλονίζει το 1ο τηλεφώνημα της κόρης στη μητέρα της μετά τη σύγκρουση

March 10, 2023

«Μαμά έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε»: Συγκλονίζει το 1ο τηλεφώνημα της κόρης στη μητέρα της μετά τη σύγκρουση


Διαφ.

Μητέρα διασωθείσας από την τραγωδία στα Τέμπη περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε η κόρη της κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων.



Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα υπογράμμισε ότι η κόρη της, η οποία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι του Intercity 62, τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση, δεν κατάλαβε τι έγινε και θεώρησε ότι μπορεί να έχει συμβεί εκτροχιασμός του τρένου.

«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια που είπες η κόρη στη μητέρα της, την οποία απεγκλώβισε φίλος της, βγάζοντάς την από ένα παράθυρο του τρένου.

Η νεαρή ανέφερε, επίσης, στη μητέρα της την κατάσταση που επικράτησε μετά τη σύγκρουση των τρένων, καθώς όταν πήγε σε ένα ασθενοφόρο για τα τραύματα που είχε στην πλάτη, τραυματιοφορέας της επεσήμανε «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», δεδομένου ότι υπήρχαν ακρωτηριασμοί.

Η κυρία Ελένη, η μητέρα της διασωθείσας, απηύθυνε έκκληση, μέσα από το MEGA, να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν, προκειμένου να μην κρυώνει εκείνο το βράδυ, για να την ευχαριστήσει.

Μητέρα διασωθείσας για τους εφιάλτες της κόρης της μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Σχετικά με την κατάσταση της κόρης της, τις μέρες που ακολούθησαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη, σημείωσε ότι συνεχίζει να βλέπει στον ύπνο της τρένα και ταράζεται, με τα συναισθήματα της να είναι θυμός και νεύρα, ενώ αναρωτιέται «γιατί» συνέβη η σύγκρουση των τρένων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: