Πρόδωσε το σχέδιο των “παλιών” η Χριστίνα Κεφαλά: «Τα κάνουν όλα για τα λεφτά, κανόνισαν να μας διώξουν»

March 10, 2023

Πρόδωσε το σχέδιο των “παλιών” η Χριστίνα Κεφαλά: «Τα κάνουν όλα για τα λεφτά, κανόνισαν να μας διώξουν»



Τη Χριστίνα Κεφαλά υποδέχθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» της Πέμπτης (09/03) ο Νίκος Μουτσινάς μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.



Η Χριστίνα Κεφαλά σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως το παν για τη συμμετοχή είναι τα λεφτά και η δημοσιότητα.

«Δεν ήθελα να γυρίσω τόσο νωρίς αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα… Έχει ξεφύγει το πράγμα στο Survivor. Είναι λίγο το μοντάζ, είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, παραδέχτηκε ότι: «Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις είδα να γίνονται όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου… όχι».

Στην πορεία, επισήμανε: «Ο πρώτος δισταγμός μου, όταν κλήθηκα να μπω στο All Star, ήταν ότι οι παλιοί θα μας έδιωχναν. Είπα: μπήκα και την πρώτη φορά σε δεύτερη φάση, το ‘χω ξαναδεί το έργο. Ήμουν σίγουρη ότι αν δεν φύγω τη δεύτερη βδομάδα, τρίτη-τέταρτη ήταν σίγουρο. Αλλά δεν είχα και το αγωνιστικό καθόλου. Έχει ακουστεί ότι έκανα γυμναστική για να είμαι καλή στο Survivor. Εγώ είχα δύο γυμναστές και το έκανα για μένα, για την υγεία μου, για την ψυχολογία μου».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Μπήκαμε στο παιχνίδι και τους καταστρέψαμε τους Κόκκινους. Πεινάσαμε όλοι. Ήταν τόσο μεγάλη η πείνα δύο βδομάδες, χάναμε συνέχεια. Όταν μπήκα, μπήκα yolo, είπα ότι θα είμαι χαλαρή κι όπου με βγάλει. Μετά όταν είδα όλους τους τσακωμούς, τα off-camera, με έτρωγε ψυχολογικά όλο αυτό και έλεγα: τι κάνω εγώ εδώ;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: