«Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε μπότοξ, αυτό είναι το μυστικό μου»: Η Τζένιφερ Λόπεζ μεγαλώνει φυσικά χωρίς επεμβάσεις

March 10, 2023

«Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε μπότοξ, αυτό είναι το μυστικό μου»: Η Τζένιφερ Λόπεζ μεγαλώνει φυσικά χωρίς επεμβάσεις


Διαφ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι φυσική, αλλά οι θαυμάστριες της δεν την πιστεύουν και έχουν αρχίσει να απογοητεύονται από εκείνη.



Πρόσφατα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπη με σκληρή κριτική από ορισμένους στο διαδίκτυο, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι έχει κάνει «κατάχρηση» υαλουρονικού οξέως, αλλά και άλλων μεθόδων μπότοξ.

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να μην απαντά σε αυτά τα σχόλια, ωστόσο, αυτή τη φορά, αποφάσισε να μιλήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Σε μιας εμφάνισή της στην εκπομπή «El gordo y la flaca», μία θαυμάστρια της υπογράμμισε ότι το «έχει παρακάνει με τις ενέσεις botox» και η τραγουδίστρια απάντησε πως δεν είχε κάνει ποτέ botox ή χειρουργική επέμβαση και ότι η εμφάνισή της ήταν απλώς αποτέλεσμα του φυσικού της προσώπου, ενώ τη συμβούλευσε να είναι πιο θετική με τους ανθρώπους.

Πριν λίγο καιρό, ακόμα μια αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας από έναν TikToker, με την Τζένιφερ Λόπεζ να ισχυρίζεται μέχρι σήμερα πως το μυστικό πίσω από την «τέλεια» επιδερμίδα της κρύβεται στην κουζίνα όλων των νοικοκυρών.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα η Λατίνα σταρ από το κοινό της για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί και διατηρεί το δέρμα της σε άψογη κατάσταση, απάντησε πως το μοναδικό πράγμα που βάζει στο πρόσωπό της, εκτός από αντιηλιακό και ενυδατική κρέμα, είναι το ελαιόλαδο.

«Είναι ένα μυστικό που χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πραγματικά λειτουργεί. Το ελαιόλαδο. Επίσης, ένα πράγμα που θα παρότρυνα όλους να κάνουν από την ηλικία των 15 ετών, ακόμη και νεότεροι, είναι να φοράνε αντηλιακό κάθε μέρα», επεσήμανε σε παλιότερη συνέντευξή της στην Page Six.

Πάντως, από τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ, το δέρμα της φαίνεται αλαβάστρινο και λαμπερό, χωρίς την παραμικρή ρυτίδα, αλλά ένας χρήστης του TikTok «τσάκωσε» τη σταρ να λέει ψέματα και φρόντισε να αποκαλύψει την αλήθεια με ένα βίντεο στον λογαριασμό του, αποδεικνύοντας πως το πραγματικό μυστικό πίσω από την τέλεια επιδερμίδα της είναι τα φίλτρα του Instagram.

@needthedeets Did you see that? #jenniferlopez #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #celebrity #entertainment ♬ original sound – NeedTheDeets

Η φυσική εικόνα της Τζένιφερ Λόπεζ

Mάλιστα, σε ένα story που είχε αναρτήσει, το φίλτρο δεν «έπιασε» καλά, καθώς η ίδια κουνιόταν, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το «πραγματικό της πρόσωπο» και όπως ήταν φυσικό, τα εν λόγω στιγμιότυπα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μετά το εν λόγω βίντεο, οι θαυμαστές της αντέδρασαν και άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτηση του TikToker, σημειώνοντας πως η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έπρεπε να κρύψει την εικόνα της.

Τζένιφερ Λόπεζ ρυτίδες

Τζένιφερ Λόπεζ ρυτίδες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: