“Όσο μας επιτρέπει η κοιλίτσα μας”: Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν γεννήσει, στέλνει δυνατό μήνυμα σε όλες τις έγκυες

March 12, 2023

“Όσο μας επιτρέπει η κοιλίτσα μας”: Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν γεννήσει, στέλνει δυνατό μήνυμα σε όλες τις έγκυες


Διαφ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί



Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι, έκανε γνωστή την είδηση του επικείμενου πολιτικού της γάμου με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

Όπως ανέφερε και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά του… δημαρχείου το αμέσως επόμενο διάστημα, επισημοποιώντας τη σχέση του.

Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια δε σταματά να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έτσι και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο όπου γυμνάζεται και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μάλιστα μοιράστηκε το πρόγραμμά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να κρατιέται σε φόρμα.

«Καλημέρα, καλημέρα! Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις εγκυούλες. Όσο μας βαστάνε τα πόδια μας λένε, αλλά εδώ ισχύει το “όσο μας επιτρέπει η κοιλίτσα μας”», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ι. Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Λίγο πριν γεννήσει η ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: