«Βόμβα»: Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής πασίγνωστης σειράς που παίρνει διαζύγιο γιατί ερωτεύτηκε γνωστή ηθοποιό

March 13, 2023

«Βόμβα»: Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής πασίγνωστης σειράς που παίρνει διαζύγιο γιατί ερωτεύτηκε γνωστή ηθοποιό


Διαφ.

Πρωταγωνιστής σε πασίγνωστη σειρά, παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, καθώς ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του.



Ο σταρ του «Broadchurch» παράτησε τη γυναίκα του, η οποία έπαιξε στο «Downton Abbey», για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Better», η οποία σπάει τα νούμερα τηλεθέασης.

Ειδικότερα, ο Αντριου Μπάκαν ερωτεύτηκε τη Λέιλα Φάρζαντ, κατά τα γυρίσματα της νέας σειράς «Better», όπως αναφέρει η «Sun».

Πολλοί θυμήθηκαν ότι στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς, που άρχισε να προβάλλεται στις 13 Φεβρουαρίου στο BBC, είχε κυκλοφορήσει φωτογραφία από φιλί στο στόμα των δύο πρωταγωνιστών για τις ανάγκες του ρόλου τους, το οποίο τότε η Φάρζαντ χαρακτήρισε «έντονο» σε συνέντευξη.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 44χρονος Μπάκαν, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην αστυνομική σειρά «Broadchurch» του ITV, όχι μόνο τα έφτιαξε με τη 40χρονη Φάρζαντ, αλλά διέλυσε την οικογένειά του για χάρη της.

Ο πρωταγωνιστής ζει τον έρωτά του με τη συμπρωταγωνίστριά του

Πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας κάνουν λόγο ότι ύστερα από 11 χρόνια έγγαμου βίου, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας πίσω τον επτάχρονο γιο του και τη 40χρονη σύζυγό του, Εϊμι Νάταλ, η οποία υποδύθηκε την Εθελ στο «Downton Abbey» του ITV και μετακόμισε στο ίδιο διαμέρισμα με τη Φάρζαντ, για να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους, καταρρακώνοντας την ψυχολογία της Νάταλ.

«Η Εϊμι είναι συντετριμμένη» υπογράμμισε άτομο από τον κύκλο της και πρόσθεσε ότι οι εξελίξεις στον γάμο της ήταν τεράστιο σοκ για εκείνη.

«Όλοι όσοι τους γνώριζαν, πίστευαν ότι θα είναι μαζί για πάντα, αλλά αυτός πακέταρε τα πράγματά του και έφυγε με τη νέα συμπρωταγωνίστριά του» επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι ο Μπάκαν είπε στη Νάταλ ότι ο γάμος τους τελείωσε λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Κανείς δεν γνωρίζει τις ακριβείς λεπτομέρειες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντριου ξεμυαλίστηκε» κατέληξε.

Πρωταγωνιστής παράτησε τη γυναίκα του για τη νέα του σχέση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: