Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Η Βίκυ Καγιά βγήκε έξω με αυτά τα…παπούτσια και “έγινε θέαμα”

March 16, 2023

Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Η Βίκυ Καγιά βγήκε έξω με αυτά τα…παπούτσια και “έγινε θέαμα”



Η αγαπημένη του κόσμου Βίκυ Καγιά είναι μια κομψότατη γυναίκα και την χαρακτηρίζει το γούστο της για τα ρούχα και είναι λογικό καθώς έχει δεκαετίες παρουσίας στην μόδα και στις πασαρέλες.



Η Βίκυ Καγιά μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές και ιδιαίτερες στυλιστικές εμφανίσεις. Άλλωστε έχει μια αξιοζήλευτη συλλογή παπουτσιών και ρούχων που πολλοί θα ήθελαν. Κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός θα την εντοπίσει σε κάποια έξοδό της, τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχει επιλέξει γίνονται θέμα συζήτησης.

Advertisement

Η Βίκυ Καγιά προκαλεί πανικό σε κάθε της εμφάνιση

Αυτή τη φορά, το θέμα ήταν…τα παπούτσια.

Η ίδια Ξέρει ότι δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τα καθημερινά της καθήκοντα φορώντας ψηλοτάκουνα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκει παπούτσια που συνδυάζουν προσωπικότητα και άνεση. Φέτος, πόνταρε στα αθλητικά και τις φλατ μπότες της σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά τώρα που η άνοιξη είναι πολύ κοντά, φαίνεται ότι βρήκε ένα ζευγάρι νέα φλατ παπούτσια που είναι έτοιμα για τις πιο ζεστές μέρες.

Η Βίκυ Kαγιά εθεάθη με ένα ζευγάρι βελούδινα slippers σε μπλε απόχρωση που προκάλεσαν σούσουρο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που τα πέρασαν και για…παντόφλες.

Advertisement

Δείτε την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά:

Advertisement

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά;

Advertisement


Πηγή

Διαβάστε επίσης: