Πετρούπολη: «Νταής» γρονθοκόπησε γυναίκα για την προτεραιότητα στον δρόμο – Στο νοσοκομείο 46χρονη

June 11, 2025
Πετρούπολη: Άνδρας χτύπησε γυναίκα για την προτεραιότητα στο δρόμο – 46χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Πετρούπολη: Νταής γρονθοκόπησε γυναίκα για την προτεραιότητα στον δρόμο – Στο νοσοκομείο 46χρονη


Διαφ.

Μια 46χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από επίθεση που δέχτηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δωδεκανήσου, στην Πετρούπολη, για την προτεραιότητα στο δρόμο.

Η 46χρονη διαπληκτίστηκε με τον οδηγό ενός έτερου Ι.Χ αυτοκινήτου για τον ΚΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν ένα άτομο, πιθανότατα ο οδηγός από το δεύτερο εμπλεκόμενο όχημα να κατέβει, να γρονθοκοπήσει τη γυναίκα και να τη στείλει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αξιοσημείωτο είναι πως η οργή του ήταν τόσο μεγάλη που, εκτός από τη γυναίκα, άρχισε να προκαλεί φθορές και στο ΙΧ αυτοκίνητό της.

Διαφ.

Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας επιχειρούν από τις κάμερες να εντοπίσουν το συγκεκριμένο όχημα με τον οδηγό και να του περάσουν χειροπέδες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: