Από «δικηγόρος», πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ: Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

March 18, 2023

Από «δικηγόρος», πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ: Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί


Διαφ.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ προτίμησε να γίνει ηθοποιός σχεδόν από τύχη. Και μοιάζει σα να κέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαχείου, γιατί μετά από 120 άλλες συνυποψήφιες που βρέθηκαν να κάνουν οντισιόν για να γίνουν η Άννα Ροδίτη στη σειρά «Παγιδευμένοι» εκείνη ήταν η εκλεκτή για να γίνει πρωταγωνίστρια σε μία νύχτα και το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο.



Κορίτσι του κόσμου, η Η Μάρθα Λαμπίρη, πολίτης του Λονδίνου για ένα διάστημα, εκεί όπου ήρθε αντιμέτωπη με τις δυσκολίες μίας γυναίκας της σύγχρονης Ευρώπης που γίνεται η ηρωίδα της καθημερινότητας.

Η γνωστή ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουν, η “Άννα” των “Παγιδευμένων” του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί στο music video του τραγουδιού “Της Άνοιξης κολώνια” το οποίο ερμηνεύει η καλή της φίλη Πολυξένη Καράκογλου.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ

Πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλά για τον έρωτα στην πορεία του χρόνου, για το ταξίδι του μυαλού, για τους ανθρώπους που αλλάζουν και ξανασυστήνονται.

Η Πολυξένη Καράκογλου όταν είχε πλέον καταλήξει με την στιχουργό Αθηνά Σπανού στα τραγούδια του προσωπικού της άλμπουμ “Σημεία Στίξης”, ζήτησε από την καλύτερη της φίλη να επιλέξει το αγαπημένο της για να πρωταγωνιστήσει στο videoclip του. Το όνομα της φίλης της είναι Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Από πού γνωρίζονται η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και η Πολυξένη Καράκογλου

Η Πολυξένη Καράκογλου και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γνωρίζονται από το Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά όταν και οι δυο τους ονειρεύονταν αυτό που τώρα κάνουν ως επάγγελμα.

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Βαλεργάκη, ο οποίος ανέλαβε και τη διεύθυνση φωτογραφίας με την πολύτιμη συμβολή της Σοφίας Καρακάση στη σκηνογραφία. Έπαιξε η ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι Αφροδίτη Βραχοπούλου, Δήμητρα Θωμλούδη, Βάσια Κατσιγιάννη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Κωνσταντίνος Μαλακατές, Άρης Μπαταγιάννης, Χριστίνα Μπλανάρου, Μάριος Ιβάν Παπούλιας και Μάνος Ψάρρης.

Ακούστε το υπέροχο τραγούδι:

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Όσα είπε για μετά την ακρόαση για το ρόλο της “Άννας”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: