Τα είπε όλα με λίγες λεξεις: Η Ασημίνα παίρνει της εκδίκησή της, η 1η αντίδραση μετά το λάθος του Ατζούν

March 18, 2023

Τα είπε όλα με λίγες λεξεις: Η Ασημίνα παίρνει της εκδίκησή της, η 1η αντίδραση μετά το λάθος του Ατζούν


Διαφ.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αντέδρασε άμεσα μετά τις εξηγήσεις του Ατζούν Ιλίτζαλι για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της ίδιας από το Survivor All Star.



Όπως υπογράμμισε ο Τούρκος παραγωγός, εκτός από μια παραγγελία για φαγητό, δεν βρέθηκε τίποτα στο κινητό που κρατούσαν οι δύο παίκτριες στο ριάλιτι επιβίωσης και καμία από τις δύο δεν είχε κάποια επικοινωνία με πρόσωπα από την Ελλάδα.

Τι είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί «όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Και κατέληξε «σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Η πρώτη αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ακολούθως, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από απόσπασμα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στο οποίο πρεοβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ατζούν και πάνω σε αυτό έγραψε «Η αρχή της δικαίωσης. Χωρίς πολλά λόγια».

Ασημίνα Χατζηανδρέου survivor all star

Σε επόμενο story, ανάρτησε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου από τις 15 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου και υποστήριζε ότι ούτε η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά ούτε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν κάποια επικοινωνία εκτός παιχνιδιού.

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η Σοφία Μανουσακίδου απέσπασαν την πρώτη αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία τόνισε «γελάω, ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα. Η Τσολάκη ξέρει, θα τα πει όλα. Της είχα πει ότι κάποια στιγμή θα ειπωθούν αυτά που πρέπει και θα δικαιωθώ και αυτό έγινε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που έγινε είναι ότι ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια. Η ελληνική παραγωγή τι κάνει είναι το θέμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: