Δεν το χωρά ο νους: 12χρονο κopίτσι δέχθηκε πάνω από 30 μαχαιριές από 2 συμμαθήτριες της για εκδίκηση

March 17, 2023

Δεν το χωρά ο νους: 12χρονο κopίτσι δέχθηκε πάνω από 30 μαχαιριές από 2 συμμαθήτριες της για εκδίκηση


Διαφ.

Συγκλονισμένη η Γερμανία και όχι μόνο

 



Συγκλονισμένη η Γερμανία και όχι μόνο καθώς η είδηση έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως, τόσο για την ηλικία του θύματος και για την βάναυση δολοφονία της 12χρονης Luise αλλά και στο άκουσμα των ενόχων… Η 12χρονη Luise δολοφονήθηκε από 2 συμμαθήτριες της 12 και 13 χρονών αντίστοιχα.

Δράστες της βίαιης αυτής δολοφονίας είναι δύο κopίτσια, μόλις 12 και 13 ετών. Φανερά χωρίς κανένα συναίσθημα, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου την συμμαθήτριά τους σε ένα απομακρυσμένο δάσος

Η εξαφάνιση της Luise δηλώθηκε από την οικογένειά της στις 11 Μαρτίου και βρέθηκε νεκρή στο δάσος την επόμενη μέρα.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου χάθηκαν τα ίχνη της 12χρονης Luise και αμέσως δηλώθηκε η εξαφάνισή της, και την επόμενη μέρα εντόπισαν το άψυχο σώμα της Με το πέρασμα μιας μέρας, οι αρχές θα εντόπιζαν το πτώμα της σε ένα απομακρυσμένο δάσος στην περιοχή του Freudenberg.

Αυτό που συγκλόνισε τους πάντες εκτός από την είδηση του θανάτου ήταν ποιοι ήταν οι δράστες αυτής της δολοφονίας… Μια 12χρονη και 13χρονη συμμαθήτρια της Luise ομολόγησαν την στυγνή δολοφονία της καθώς την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου. Ολόκληρη η χώρα σοκαρίστηκε από την είδηση…

Σύμφωνα με τις μέχρις στιγμής πληροφορίες η 12χρονη δέχθηκε περισσότερες από 30 μαχαιριές από ένα μικρό μαχαίρι που χρησιμοποίησαν οι συμμαθήτριές της. Αιτία θανάτου τα πολλαπλά τραύματα που είχαν σαν συνέπεια υπερβολική απώλεια αίματος ενώ δεν εντοπίστηκε κανένα στοιχείο σeξουαλικού εγκλήματος.

Οι δύο ανήλικες συμμαθήτριές της ομολόγησαν γρήγορα την ενοχή τους και δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες. Να σημειωθεί πως στην Γερμανία η ηλικία για ποινική ευθύνη είναι τα 14.. και εν συνεπεία οι δράστριες δεν θεωρούνται ποινικά υπεύθυνες καθώς είναι μικρότερες από την ηλικία των 14.

Το θύμα φέρεται να δεχόταν εκφοβισμό από τις δύο συμμαθήτριές της, πρώην φίλες της, για μήνες. Όταν μίλησε σε έναν δάσκαλο για τον εκφοβισμό, τα κopίτσια ηλικίας 13 και 12 ετών τη μαχαίρωσαν 30 φορές «για εκδίκηση» στο δάσος στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Τα κορίτσια γνωρίζονταν για χρόνια, έπαιρναν μαζί το σχολικό λεωφορείο και ήταν ακόμη και στην ίδια τάξη στο σχολείο.

Ένας γείτονας είχε δει τα δύο κopίτσια καθώς περπατούσαν στο δάσος με τη Luise. «Έδωσαν κατάθεση για το θέμα και στο τέλος παραδέχτηκαν το έγκλημα», είπε ο Florian Locker, επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Koblenz. Η 13χρονη φέρεται να είχε αναγκάσει την 12χρονη να τη βοηθήσει.

Ένα από τα δύο κopίτσια είχαν μάλιστα αναρτήσει και ένα βίντεο για βοήθεια από τη στιγμή που δηλώθηκε αγνοούμενη η Luise

Ενώ λίγο μετά οι 2 ανήλικες ανέβασαν Video στο Tik Tok στο οποίο χόρευαν χαρούμενες… και όταν μαθεύτηκε η είδηση τα σχόλια από τον οργισμένο κόσμο ήταν άπειρα καθώς και απειλητικά μηνύματα με αποτέλεσμα να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στα social media.

 

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: