Χρυσό φόρεμα, πανάκριβο στέμμα, σαν αρχαία θέα: Σούσουρο με τις φώτο της Μαριέττας Χρουσαλά που διέρρευσαν

March 20, 2023

Χρυσό φόρεμα, πανάκριβο στέμμα, σαν αρχαία θέα: Σούσουρο με τις φώτο της Μαριέττας Χρουσαλά που διέρρευσαν


Διαφ.

Παρέλαση διασήμων στο Κάιρο για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά, η οποία έκλεισε τα 40 της χρόνια με ένα φαντασμαγορικό πάρτι.



Η ημέρα των γενεθλίων ήταν η 11η Μαρτίου, την οποία και πέρασε μαζί με την οικογένειά της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους φίλους και φίλες της από την ελληνική σόου μπιζ.

Από βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, φαίνεται πως το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Καλομοίρα, που είναι και κουμπάρα της Χρουσαλά, η Δήμητρα Λαζαράτου, η Μαίρη Βιτινάρος, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι παραπάνω έφθασαν στο Κάιρο και «πλημμύρισαν» το Instagram με φωτογραφίες τους μπροστά από τις πυραμίδες. Πολλές από τις φίλες της Μαριέττας Χρουσαλά, ανήρτησαν και κλιπ από το πάρτι, δείχνοντας την ολόχρυση εμφάνιση της παρουσιάστριας. Επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα σε στιλ μαγιό με ένα μεγάλο άνοιγμα στο δεξί της πόδι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι της Μαριέττας Χρουσαλά

Χρουσαλά

Χρουσαλά

@maryvitinaros Walk like an Egyptian ???? #fyp #foryou #cairo @mariettachrousala @itskalomira @__actandreact__ ♬ PRETTY BOY FLOW – STURDYYOUNGINN????????™️

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: