Ελίνα Παπίλα: Δεν το περίμενε κανείς, το απρόοπτο στο αυτοκίνητο την ώρα που έκανε δηλώσεις

March 20, 2023

Ελίνα Παπίλα: Δεν το περίμενε κανείς, το απρόοπτο στο αυτοκίνητο την ώρα που έκανε δηλώσεις


Διαφ.

Πρεμιέρα είχαμε το Σαββατοκύριακο για την νέα εκπομπή του AΝΤ1 που παρουσιάζει η Ελίνα Παπίλα και ο Αντώνης Βλοντάκης, η εκπομπή  τίτλο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ” και θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο, και θα τους πλαισιώνουν επίσης ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg.Πρεμιέρα για Ελίνα Παπίλα και ο Αντώνη Βλοντάκη

Η Ελίνα Παπίλα και ο Αντώνης Βλοντάκης  λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα τους μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα»  για την εκπομπή, γα το άγχος τους αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν ότι «η εκπομπή θυμίζει άλλες εποχές».

«Πήγαμε πολύ ωραία, ανέλπιστα καλά, το απολαύσαμε. Δέχθηκα μηνύματα αγάπης. Πολλά πράγματα μπορεί να μοιάζουν, αλλά οι άνθρωποι κάνουν τις εκπομπές», είπε αρχικά η Ε. Παπίλα.

Ο Αντώνης Βλοντάκης δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος, περνάω πολύ καλά με τα παιδιά. Δεν θα σας πω αν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή. Με ενδιαφέρει η γνώμη ανθρώπων, που είναι αντικειμενικοί. Κριτική μου ασκείται μια ζωή».

Είχαμε και ένα απρόοπτο καθώς ενώ οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις στην Ε. Παπίλα, είχαν κλείσει τον δρόμο με αποτέλεσμα ένας αγανακτισμένος οδηγός ξαφνικά να αρχίσει να κορνάρει ασταμάτητα για να φύγουν οι δημοσιογράφοι από τη μέση και έτσι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις ερωτήσεις τους.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ελίνα Παπίλα αλλά και το απρόοπτο

Ο Α. Μικρούτσικος δεν έδειξε ενθουσιασμένος με την εκπομπή της Ε. Παπίλα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: