Τάσος Μπουγάς: «Σιγά μην πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου! Μόνο ο «Πλανητάρχης» θα μπορούσε να πάει στη Σελήνη»

March 21, 2023

Τάσος Μπουγάς: «Σιγά μην πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου! Μόνο ο «Πλανητάρχης» θα μπορούσε να πάει στη Σελήνη»


Διαφ.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο οι θαυμαστές του αποκαλούν «Πλανητάρχη» ερμηνεύει παραφρασμένη τη μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι» στην Πασχαλινή καμπάνια των Jumbo

 



Ο Τάσος Μπουγάς πρωταγωνιστεί στη νέα πασχαλινή καμπάνια των Jumbo που έχει «σηκώσει» μεγάλη κουβέντα.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο οι θαυμαστές του αποκαλούν «Πλανητάρχη» ερμηνεύει παραφρασμένη τη μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι».

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», ακούγεται να τραγουδάει μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπουγάς.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, το όνομα της οποίας έχει ταυτιστεί με το τραγούδι «Φεγγάρι» φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη με τη διασκευή που άκουσε καθώς, όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό» του Ant1 κανένας δεν την ενημέρωσε γι’ αυτό.

Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Τάσος Μπουγάς, πάντως διερωτήθηκε για ποιο λόγο να τηλεφωνήσει στη Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ τόνισε πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Γιατί να την πάρω τη Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε μία Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση έχουν μόνο να πουν το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης.

Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλά όχι να την πάρω και τηλέφωνο να την ρωτήσω τι θα πω. No way!. Γιατί να στεναχωρηθεί;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπουγάς και πρόσθεσε πως «με τον Θεοφάνους ήρθε σε επαφή η εταιρεία και έχει δώσει το οκ με χαρτιά».

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής τόνισε πως:

«Με τον στίχο που έχουν γράψει, δεν μπορούσε να το πει κάποιος άλλος. Εμένα λένε Πλανητάρχη. Και στην Σελήνη ποιος θα πήγαινε; Μόνο ο πλανητάρχης!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: