Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου» (vid)

March 21, 2023
Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πολλά για την ζωή της, για την θρησκεία, ενώ μίλησε και για την σεξουαλικότητα των ανθρώπων.

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στον Pride 98,6 και τον Τάσο Μπιμπισίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε για πρώτη φορά στην εφηβεία της αλλά και στην περίοδο που είχε αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά της.



«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα που ανήκω, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Η οικογένειά μου είναι κοντά στην εκκλησία, συνεχίζω να είμαι κι εγώ κοντά, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος, είναι αυτά που δεν καταλαβαίνεις γιατί σου συμβαίνουν. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος δυο φορές την εβδομάδα. Έχω καταλάβει με τα χρόνια ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου. Γι’ αυτό θέλω και οι φίλοι μου και η οικογένειά μου πάντα αυτοί να μου λένε τι είμαι, τι κάνω λάθος και σωστό. Πρέπει να το ακούω κιόλας, δεν είναι όλη την ώρα τι πιστεύω…», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήδη ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Να ξεκινήσουμε από αυτό το πράγμα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου, πήγαινα σπίτι της και την ρωτούσα. Καθόταν και μου εξηγούσε. Ήμουν 13 ήταν 17 ετών και καθόταν κάτω και μου τα εξηγούσε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: