Τρέχουν όλες να την κάνουν για καλοκαίρι: Η Σπυροπούλου αποκάλυψε την διατροφή που την έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

March 22, 2023

Τρέχουν όλες να την κάνουν για καλοκαίρι: Η Σπυροπούλου αποκάλυψε την διατροφή που την έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης


Διαφ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επανέρχεται στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος, ακολουθώντας μία ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με γυμναστική.



Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει θέσει ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του γιου της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά δεν ξεχνά και την σωματική της υγεία.

Επιτυχής η προσπάθεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Συνεπώς, λίγες μόλις ημέρες μετά τη γέννα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και έχει ήδη χάσει τα περισσότερα από τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια, μάλιστα, συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες τόσο από το πρόγραμμα γυμναστικής, όσο και από τα πιάτα που έχει επιλέξει, μαζί με τον διατροφολόγο της, προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά.

Η παρουσιάστρια δεν στερείται τίποτα, καθώς οι μερίδες είναι επαρκείς και σε συνδυασμό με την άσκηση, δείχνει να πηγαίνει περίφημα.

Τα πιάτα που τρώει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατροφή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: