Ψηλή, μελαχρινή με εκφραστικά μάτια: Η 26χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση πήρε την ομορφιά και το ταλέντο της μαμάς της

March 23, 2023

Ψηλή, μελαχρινή με εκφραστικά μάτια: Η 26χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση πήρε την ομορφιά και το ταλέντο της μαμάς της



Η Μαίρη Μηλιαρέση είναι γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από το Ρουκ Ζουκ.Το 1993 είχε βγει Β Μις Ελλάς, ενώ κατόπιν ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο των δημοσίων σχέσεων.



Παντρεύτηκε το 1996 και ένα χρόνο αργότερα με τον τότε σύζυγό της απέκτησαν μία κόρη τη Σοφίνα, Χώρισαν το 1999.

Η Μαίρη Μηλιαρέση τραβάει τα βλέμματα πάνω της σε όποια εμφάνιση κι αν κάνει. Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια και η κόρη της, Σοφίνα Λαζαράκη, πραγματοποίησαν μια θεατρική έξοδο και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τις απαθανατίσει μαζί.

Μαίρη Μηλιαρέση: Θεατρική έξοδος με την κόρη της

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οιδίπους Τύραννος» έδωσε το παρών η Μαίρη Μηλιαρέση συνοδευόμενη από την κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη.

Η Σοφίνα είναι η 26χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Λαζαράκη. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor, ως μέλος του συγκροτήματος NMA, ενώ το 2017 την είδαμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «Παρθένα Ζωή».

Μαίρη Μηλιαρέση: Ευδιάθετη μαζί με την κόρη της

Μητέρα και κόρη ντυμένες casual πόζαραν ευδιάθετες στον φωτογραφικό του NDP. «Ήμουν πάντα υπερπροστατευτική κι είμαι κοντά στην μικρή μου. Τώρα έχει μεγαλώσει, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Δεν μένει μαζί μου, μένει μόνη της. Μιλάμε πολύ κι όταν έχει ένα θέμα, πάντα με παίρνει να μιλήσουμε», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της η Μαίρη Μηλιαρέση.

Δείτε την Μαίρη Μηλιαρέση και την κόρη της στην βραδινή τους έξοδο εδώ:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: