Με τεράστιο τζάκι και φυτά, θυμίζει σαλέ: Το σπίτι-παλάτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

March 23, 2023

Με τεράστιο τζάκι και φυτά, θυμίζει σαλέ: Το σπίτι-παλάτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου


Διαφ.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια από της αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και είναι παντρεμένη με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Ο επιτυχημένος σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μπήκε στις ζωές μας όταν έγινε γνωστή η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη.



Η σχέση αυτή αποδείχτηκε δυνατή, τόσο που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής και τους οδήγησε να γράψουν το δικό τους happy end με έναν μυστικό γάμο το Πάσχα του 2019.

Φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο δημοσιεύει στα social media η Βάσω Λασκαράκη. Η όμορφη ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις προσωπικές τους στιγμές στο σπίτι όπου ζει με τον γνωστό σεφ και την κόρη της Βάσως Λασκαράκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Το σπίτι-παλάτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη, μένουν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Κηφισιά, σε μία μονοκατοικία κοντά στη φύση. Μάλιστα, το σπίτι τους διαθέτει έναν τεράστιο κήπο, όπου εκεί περνούν στιγμές χαλάρωσης με την κόρη της ηθοποιού και τον σκύλο τους.

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου μοιάζει με σαλέ

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι ευρύχωρο και άνετο, με ζεστά χρώματα και τεράστιο τζάκι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η κουζίνα επίσης είναι μεγάλη και σε καφέ χρώμα με άνετο πάγκο για τις μαγειρικές τους Λευτέρη Σουλτάτου.

Όπως θα διαπιστώσετε το ξύλο είναι κυρίαρχο στοιχείο όπως και τα vintage στοιχεία.

Φωτογραφίες από την κατοικία του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

Ποζάρει στην κακοκαιρία “Μήδεια”

Την εποχή της καραντίνας

Βάσω Λασκαράκη: Το ομολογουμένως τεράστιο τζάκι

Τα Vintage στοιχεία

Βάσω Λασκαράκη: H αδυναμία της στα φυτά

Το τεράστιο σαλόνι σε αποχρώσεις του Γκρι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: