«Ντροπή του!»: Εκατοντάδες αντιδράσεις για τον Μικρούτσικο – Τι απαντά ο ρεπόρτερ για το «Δεν ήξερα ότι ηχογραφεί»

March 23, 2023

«Ντροπή του!»: Εκατοντάδες αντιδράσεις για τον Μικρούτσικο – Τι απαντά ο ρεπόρτερ για το «Δεν ήξερα ότι ηχογραφεί»


Διαφ.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον νεανικό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη και την πρώτη τους γνωριμία.



Όπως είπε ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο, όταν ο ίδιος σπούδαζε στο Μαθηματικό, εκείνη θα έδινε εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής και εκείνος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της, αποκαλύπτοντας πως ήταν «ο πρώτος άνδρας της».

Μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά, στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε, γιατί προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας τη γνωστή δημοσιογράφο. Ο Μικρούτσικος απολογήθηκε, λέγοντας πως νόμιζε ότι η συνέντευξη είχε τελειώσει πολύ πριν προχωρήσει σε αυτές τις αποκαλύψεις, μια δικαιολογία ωστόσο που δεν έπεισε ούτε τους τηλεθεατές, ούτε αρκετούς συναδέλφους του, αλλά ούτε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω…» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο» τόνισε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη

Μέσα σε λίγες ώρες, οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών, με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να αντιδρούν στον τηλεοπτικά αέρα.

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Mega Καλημέρα, σχολίασε για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Θεωρώ ότι ένας άντρας, ένας κύριος δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση, μετά από τόσα χρόνια να αναφέρει τέτοιες λεπτομέρειες, τις οποίες εμείς δεν τις έχουμε πει που αφορούν μια γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, έχει παιδιά, είναι σε μια άλλη κατάσταση. Το θεωρώ πολύ αρνητικό», ανέφερε, μεταξύ, άλλων.

Δανάη Μπάρκα

Παρουσιάζοντας απόσπασμα της συνέντευξης του Ανδρέα Μικρούτσικου, η παρουσιάστρια του Mega σχολίασε: «Αν αποστασιοποιηθούμε από τα πρόσωπα, δηλαδή αν ξεχάσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια σπουδαία ύπαρξη της ελληνικής τηλεόρασης που έχει αλλάξει τα πράγματα και έχει χαρίσει μόνο γέλια και χαρές.

Και αν ξεχάσουμε ποια είναι η κα. Τρέμη – που φαντάζομαι όντως τώρα θα τρέμει – που είναι μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες παρουσιάστριες της ενημέρωσης. Ως κοινωνικό φαινόμενο να το δούμε, η έκθεση πραγμάτων χωρίς τη συγκατάθεση φαντάζομαι και των δύο ανθρώπων. Αν υπήρχε η συγκατάθεση, δεν μας πέφτει λόγος», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Όταν δώσεις γραπτή, λες “στείλ’το μου λίγο να δω”. Γιατί ο δημοσιογράφος γράφει προφορικό λόγο… Μετά κάπως τα μεταφέρει, μπορεί να υπάρχει θέμα με τη μεταφορά. Παρόλα αυτά, είναι στην ίδια εταιρία ρε παιδιά!»

«Δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άλλος άνθρωπος ότι αυτά που είπε δεν ήθελαν να μπουν; Το πήρε πάνω του… Το είδαμε. Το πήρε πάνω του αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Και μας είπε και το όνομα του δημοσιογράφου που δεν το ξέραμε. Μπράβο στον Ανδρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι ήταν», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Έλενα Χριστοπούλου

Με ανάρτησή της στο instagram, η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε για τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αν ήμουν στην θέση της, θα ήμουν η Όλγα Τρέ(μει). Κανιβαλισμός».

Στο μεγαλύτερό τους μέρος, τα σχόλια των χρηστών του Twitter ήταν ίδια. Το κοινό δεν φάνηκε να ικανοποιείται από τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι «εξέθεσε τη δημοσιογράφο», ενώ άλλοι προέτρεψαν τους «μεγαλύτερους ανθρώπους να προσέχουν τι λένε».

Η απάντηση του δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη στον Μικρούτσικο

Ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τοποθετήθηκε επί του θέματος: «Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα… Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: