Η Κοραλία Καράντη λέει ότι είναι η κλασσική Έλληνιδα μάνα και ότι ο γιος της είναι 27 ετών, αλλά ακόμα του λέει να φάει, να κοιμηθεί και να μην κρυώσει.

March 23, 2023

Κοραλία Καράντη: «Είμαι Ελληνίδα μάνα, ο γιος μου είναι 27 και ακόμα του λέω “Θα κρυώσεις, φάε, κοιμήσου”»


Διαφ.

Η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, μίλησε για τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, στην οποία θα συμμετάσχει την επόμενη χρονιά, για το πώς είναι σαν μητέρα, για τη σχέση με τον γιο της, αλλά και για τον ηλικιακό ρατσισμό στην υποκριτική.



Η Κοραλία Καράντη για την εμφάνισή της

Όσον αφορά την εμφάνισή της, η ηθοποιός υπογράμμισε «δεν κάνω τίποτα για να προσέξω την εμφάνιση μου, ίσα ίσα κάνω τα πάντα για να καταστρέψω τον εαυτό μου. Αν κάποιος κάνει κάτι για να νιώσει καλύτερα, δεν το βρίσκω λάθος. Σταμάτησα το καλοκαίρι να καπνίζω και αυτό είναι το μοναδικό πράγματα που έχω κάνει υπέρ της υγείας μου».

Η σχέση της Κοραλίας Καράντη με τον γιο της

Σχετικά με τη μητρότητα και για τον 27χρονο γιο της, η Κοραλία Κοράντη επεσήμανε «έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν υπάρχει σχολή για μαμάδες. Είναι αυτονόητο, πως κάθε άνθρωπος που έχει παιδιά, θα κάνει και λάθη. Το θέμα είναι να είσαι παρών και πάντα να δηλώνεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο. Είμαι Ελληνίδα μάνα με όλη την σημασία της λέξης. Ο γιος μου είναι 27 ετών και λέω ακόμα τα κλασσικά, “θα κρυώσεις, φάε, κοιμήσου”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: