Παντού παιχνίδια, έχει μέχρι τραμπολίνο: Το σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα πλέον έχει γίνει κανονικός παιδότοπος

March 23, 2023

Παντού παιχνίδια, έχει μέχρι τραμπολίνο: Το σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα πλέον έχει γίνει κανονικός παιδότοπος


Διαφ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία από τότε που απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους, Αριάννα και Φιλίππα.Το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι σχετικά καινούργιο. Η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής πήραν πριν από περίπου έναν χρόνο την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα για να στεγάσουν την οικογένειά τους που μεγάλωσε.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα μάς έχει αποκαλύψει διάφορα σημεία από τους χώρους και τη μοντέρνα διακόσμηση που επέλεξε για το σπίτι. Κυριαρχούν τα γήινα χρώματα, υπάρχει χώρος για τις δίδυμες που πλέον περπατούν, ενώ έχουν τοποθετήσει λιτά διακοσμητικά αντικείμενα.

Αυτό όμως που είδαμε στο νέο βίντεο που ανέβασε με τις κόρες της σε ώρα παιχνιδιου, η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Στη μέση του σαλονιού της είδαμε τη μια από τις δυο μικρούλες να χοροπηδάει χαριτωμένα πάνω σε ένα… τραμπολίνο.

Το ζευγάρι έχει διαμορφώσει ένα υπέροχο σπίτι, μοντέρνας αισθητικής, στο οποίο περνούν ποιοτικό χρόνο με τις κόρες τους.

Ένα σημείο του σπιτιού που λατρεύουν είναι το μπαλκόνι και η βεράντα τους. Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι πραγματικά βγαλμένος από περιοδικό και θυμίζει εικόνες που βλέπουμε στο Pinterest.

Συγκεκριμένα, στην ευρύχωρη βεράντα υπάρχει ένας μεγάλος καναπές σε γκρι και λευκό χρώμα σε συνδυασμό με ένα ξύλινο τραπέζι.

Επίσης, περιμετρικά έχουν επιλέξει ως τρόπο περίφραξης τα ξύλινα καφασωτά, τα οποία είναι μια εξαιρετική ιδέα που προσδίδει μια όμορφη πινελιά στο χώρο και ταυτόχρονα καλύπτει καταλλήλως το μπαλκόνι.


Πηγή