Δύσκολη νύχτα για Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου: Όλο το βράδυ στο πλευρό της κόρης τους Μελίτας

March 24, 2023

Δύσκολη νύχτα για Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου: Όλο το βράδυ στο πλευρό της κόρης τους Μελίτας



Εφιαλτική νύχτα πέρασαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο σπίτι τους, καθώς αντιμετώπισαν πρωτοφανές θέμα με την κόρη τους.



Σε story που ανέβασε, η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Κοιμάμαι όρθια…!!! Κάνει κι εσάς σβούρες όταν κοιμάται μαζί σας;;;».

Ελένη Χατζίδου

Τι είχε γίνει; Η Μελίτα είδε τον πρώτο της εφιάλτη και ξύπνησε μέσα στη νύχτα φωνάζοντας τη μαμά της.

Η Ελένη Χατζίδου έτρεξε δίπλα της, της έδωσε γάλα για να ηρεμήσει, όμως η Μελίτα είχε φοβηθεί. Ακόμα κι όταν της πρότεινε να της ανάψει τα αστεράκια, η μικρή της απάντησε ότι θα σβήσουν μετά από λίγο.

Έτσι, η μαμά Ελένη πρότεινε στην κόρη της να πάει στο κρεβάτι των γονιών της και η μικρή μετά από λίγο βρέθηκε να κοιμάται μαζί τους.

Φαίνεται όμως ότι είχε άστατο ύπνο καθώς την… τρέλανε στις «μπουνιές». Ξέρετε πώς είναι όταν τα παιδιά στριφογυρίζουν συνεχώς στο κρεβάτι κουνώντας χέρια – πόδια.

Τι να κάνετε όταν το παιδί βλέπει εφιάλτες

Το παιδί ξεκινάει να βλέπει εφιάλτες από την ηλικία των 2 ετών.

Το παιδί ίσως δει κάποιον εφιάλτη μετά από κάποιο ερέθισμα που το φόβισε μέσα στην ημέρα, μετά από πολύ έντονη δραστηριότητα ή μετά από κάποια διένεξη με τους γονείς.

Μην τρομάζετε και εσείς μαζί με το παιδί. Χαϊδέψτε το απλά και προσπαθήστε να μην ανάψετε κάποιο έντονο φως.

Πάρτε το αγκαλιά και ψιθυρίστε του ότι είστε εκεί μαζί του και ήταν απλά ένα άσχημο όνειρο.

Την επόμενη ημέρα προσπαθήστε να συζητήσετε με το παιδί σας για το όνειρό του και προτείνετέ του να ζωγραφίσει κάποια σκηνή που του έκανε εντύπωση.

Δείτε σχετικό βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: