«Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

March 25, 2023

«Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο


Διαφ.

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν, «Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν η τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό».



Αναφερομένος στον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο Ντέιβιντ Κράουτς ήταν κατηγορηματικός.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και στις υποψίες που είχε για τη δολοφονία της κόρης του, την ημέρα της κηδείας της. «Εκείνος έκλαιγε και θρηνούσε υπερβολικά, περισσότερο ακόμη και από μένα που είμαι ο πατέρας της», είπε ο πατέρας της Καρολάιν και συμπλήρωσε πως ο ίδιος είδε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με ένα πολύ ακριβό επώνυμο ρολόι και θεώρησε «πως δεν μπορεί αυτό να μην τον πήραν οι ληστές…».

Πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φερόταν στην Καρολάιν συμφωνα με τον Ντέιβιντ Κράουτς

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς «όταν έφυγε η Καρολάιν για να σπουδάσει εγώ και η Σουζάνα της δίναμε από 700 ευρώ ο καθένας για να ζει. Μέσα σε ένα χρόνο το παιδί παντρεύτηκε και έμεινε μαζί με τον πιλότο σε σπίτι. Τότε η Σουζάνα αποφάσισε να της δίνει 250 ευρώ, θεωρώντας πως έπρεπε – παρότι παντρεμένη – να έχει μία ανεξαρτησία.

Αντ’ αυτού μάθαμε αργότερα ότι ο πιλότος έπαιρνε όλα αυτά τα χρήματα και ακόμη για να πάρει έστω και ένα καφέ του ζητούσε λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Κράουτς. «Μάλιστα, δεν την άφηνε να βγαίνει μόνη, παρά μόνο μία στο τόσο με κάποια φίλη της σε μέρος όπου την πήγαινε και την έφερνε ταξί φίλου του, ώστε να έχει τον έλεγχο» συνέχισε.

Όσο για την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στον δολοφόνο του παιδιού του, ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς ήταν κατηγορηματικός για μία ακόμη φορά: «Αν υπήρχε θανατική ποινή στη χώρα θα ήταν τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό και να τον στείλω εγώ στη λήθη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: