«Δεν περίμενα να λάβω τόσα αρνητικά σχόλια»: Την «έκραξαν» όλοι για την ανακοίνωση που έκανε στο γάμο του πατέρα της

March 25, 2023

«Δεν περίμενα να λάβω τόσα αρνητικά σχόλια»: Την «έκραξαν» όλοι για την ανακοίνωση που έκανε στο γάμο του πατέρα της


Διαφ.

Viral έχει γίνει το βίντεο μιας γυναίκας στον γάμο του πατέρα της, καθώς έκανε μία σοκαριστική ανακοίνωση και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
«Πότε δεν περίμενα να λάβω τόσα αρνητικά σχόλια» παραδέχεται.Όπως αναφέρει η nypost.com, η Gabriella Morby αποφάσισε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, στο γάμο του 61χρονου πατέρα της με τη 55χρονη μητριά της, όπου έγινε τον Ιούλιο του 2022.

Την ώρα που σηκώθηκε να βγάλει λόγο στη γαμήλια δεξίωση για τους νεόνυμφους, κρατούσε ένα βιβλίο που της διάβαζε ο μπαμπάς της όταν ήταν μικρή και κρατούσε τον υπέρηχο που είχε κάνει.

«Ελπίζουμε ότι θα δείτε πως έχετε λόγο να διαβάσετε ξανά αυτό το βιβλίο στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για το παιδί που περιμένει.

«Ο μπαμπάς μου και η θετή μαμά μου έκλαψαν και οι δύο εκείνη τη στιγμή και ήταν τόσο συναισθηματικοί και χαρούμενοι. Ήταν μια πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή, καθώς δεν είχαν ιδέα ότι επρόκειτο να ανακοινώσω ότι ήμουν έγκυος», είπε η Morby, η οποία γέννησε τον γιο της George τον Ιανουάριο του 2023, στο South West News Service.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε σχετικό βίντεο από τον γάμο στο TikTok και έλαβε πλήθος από αρνητικά σχόλια, όπου την κατηγόρησαν πως έκλεψε «τη μοναδική στιγμή» του πατέρα της. «Πότε δεν περίμενα να λάβω τόσα αρνητικά σχόλια», απάντησε εκείνη, όμως δεν μετρίασε τις αρνητικές αντιδράσεις.


Πηγή