Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν είμαι απλά μια εικόνα, όλα αυτά που ζω τώρα τα ονειρεύτηκα μικρή»

March 26, 2023

Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν είμαι απλά μια εικόνα, όλα αυτά που ζω τώρα τα ονειρεύτηκα μικρή»


Διαφ.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία γνωρίσαμε μέσω του GNTM, χθες το βράδυ βρέθηκε στην Κύπρο και μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου».Η Κύπρια καλλονή έχει επιστρέψει στο εξωτερικό για να συνεχίσει τη δουλειά της εκεί, γι’αυτό και στην εκπομπή εμφανίστημε μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Το μοντέλο, στην συνέντευξη, είπε αρχικά: «Πιστεύω ότι όλα αυτά που ζω τώρα, τα ζω γιατί τα ονειρεύτηκα μικρή. Πιστεύω ότι η μικρή Σοφία ήξερε ότι όλα αυτά θα συμβούν. Αν το πιστέψεις πολύ θα γίνει! Είναι όνειρο για μένα, γιατί δεν πίστευα ποτέ όταν ερχόμουν μικρή στην Κύπρο θα κατέληγα να βρίσκομαι σε βιτρίνες καταστημάτων με εξώφυλλο στο περιοδικό. Όλα αυτά τα κάνω για τον μπαμπά μου, την γιαγιά μου, τους παππούδες μου και τη μαμά μου».

Δείτε το βίντεο:

Αργότερα η Σοφία Χατζηπαντελή τόνισε: «Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα πιο δύσκολος στο να καταλάβει τι κάνω στη ζωή μου. Πάντα μου έλεγε “Σοφία μου τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνεις;” και του απαντούσα “Κάνω μόδα!”. Το beauty cover μου συμβολίζει ότι μπορείς να έχεις κάτι άσχημο πάνω σου για τον περισσότερο κόσμο και ακόμη μπορείς να γίνεις εξώφυλλο σε περιοδικό και να είσαι υπέροχη. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που μπόρεσα να βγω στην τηλεόραση, μπόρεσα να συνδεθώ με τόσους Έλληνες και Κύπριους. Δεν είμαι απλά μια εικόνα».


Πηγή