Τo αποκάλυψε για 1η φορά ο Γιώργος Λιάνης: «Ερωτεύτηκα την Αιμιλία Υψηλάντη ενώ περίμενα παιδί με τη γυναίκα μου»

March 27, 2023

Τo αποκάλυψε για 1η φορά ο Γιώργος Λιάνης: «Ερωτεύτηκα την Αιμιλία Υψηλάντη ενώ περίμενα παιδί με τη γυναίκα μου»


Διαφ.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Λιάνης, στην οποία μίλησε για την αναπάντεχη γνωριμία του με την Αιμιλία Υψηλάντη.Άγνωστες μέχρι σήμερα πληροφορίες για την προσωπική του ζωή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου ο Γιώργος Λιάνης, εκπλήσσοντας τους πάντες με τα όσα γνωστοποίησε.

Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του μίλησε για τις γνωστές πρωταγωνίστριες του αγαπημένου ελληνικού θεάτρου Αιμιλία Υψηλάντη και Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον έρωτά του μαζί τους.

Γιώργος Λιάνης

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως γνώρισε την Αιμιλία Υψηλάντη εντελώς αναπάντεχα και την ερωτεύτηκε ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος και περίμεναν τη γέννηση της κόρης του Τατιάνας.

«Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη. Ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα. Ήμουν στην πολυθρόνα του Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβόμουν να μην μου πάρουν τη θέση μου. Δεν έφευγα από την εφημερίδα. Μόνο για μπάνιο με σαπούνι πήγαινα κάθε Παρασκευή στο σπίτι μου. Καθόμουν εκεί και μου λέει ένας φίλος κατέβα κάτω να πάμε κάπου σε ένα κέντρο. Του είπα δεν θέλω να πάμε σε κέντρο, άμα θες να πάμε σε κάποιο θέατρο. Πήγαμε στο θέατρο, είδαμε την Αιμιλία Υψηλάντη που ήταν τότε με έναν θίασο στη Θεσσαλονίκη και μετά δεν ξέρω πως έγινε και γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Τολμάω να το πω», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Μου είπε η Αιμιλία σε περιμένω στην Αθήνα, στην αρχή στο σπίτι μου και μετά θα νοικιάσεις σπίτι στην οδό Αθανασίας στο Παγκράτι και έτσι ξεκίνησα. Μείναμε μαζί για τέσσερα χρόνια. Σήμερα είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάνης.

«Έχω κάνει τις… κακός πατέρας» παραδέχεται ο Γιώργος Λιάνης

Ο ίδιος μίλησε για τα λάθη που έκανε ως πατέρας τα οποία όπως τόνισε, προσπαθεί να διορθώσει τώρα όντας παππούς.

«Η κόρη μου Τατιάνα είναι εκπληκτικό πρόσωπο και έχει τελειώσει γαλλική φιλολογία. Έχω κάνει όμως τις… κακός πατέρας, προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς και νομίζω πως είμαι, αλλά αυτά τα λάθη αναγνωρίζονται μετά. Υπάρχει αυτό που ονομάζουμε, όμως, παντοδυναμία του έρωτα», σημείωσε.

Γιώργος Λιάνης

Τέλος, αναφερόμενος στον έρωτά του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε μεταξύ άλλων πως εκείνη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη και τον ρωτούσε ποια από τις δυο τους ήταν η ομορφότερη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: