Κι όμως είναι αλήθεια: 90χρονος έκανε μήνυση γιατί «πάτησαν» το χωράφι του στην τραγωδία των Τεμπών

March 27, 2023

Κι όμως είναι αλήθεια: 90χρονος έκανε μήνυση γιατί «πάτησαν» το χωράφι του στην τραγωδία των Τεμπών


Διαφ.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση ενός 90χρονου αγρότη να υποβάλει μήνυση γιατί «πατήθηκε» το χωράφι του στις προσπάθειες διάσωσης στα Τέμπη.Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία. Το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεμπών, κο Γιώργο Νικολάου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας πως «εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως, υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία, που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, κάτι το οποίο εξόργισε και τον Γιώργο Λιάγκα στη σημερινή εκπομπή του.

Δείτε το βίντεο


Η πρώτη αντίδραση συγγενή θύματος δεν άργησε να έρθει:

«Ένα πράγμα θέλω μόνο: εάν τελικά αποφασιστεί ότι πρέπει κάποιος να τον πληρώσει αυτόν τον τύπο θα ήθελα να πάμε μαζί και να του δώσω εγώ τα λεφτά. Στο χέρι».


Πηγή