«Φωτοτυπία» της μητέρας του: Ο γιος της Ρένιας Λουϊζίδου μεγάλωσε, έγινε 22 ετών και είναι ένας κούκλος

March 28, 2023

«Φωτοτυπία» της μητέρας του: Ο γιος της Ρένιας Λουϊζίδου μεγάλωσε, έγινε 22 ετών και είναι ένας κούκλος


Διαφ.

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν η Ρένια Λουϊζίδου και ο μοναχογιός της, Βίκτωρας, ο οποίος σήμερα είναι 22 χρονών.Η Ρένια Λουιζίδου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά «Οι Απαράδεκτοι». Από τότε καθιερώθηκε στις καρδιές όλων και παραμένει μέχρι και σήμερα μια εξαιρετικά επιτυχημένη ηθοποιός. Παράλληλα, και στην προσωπική της ζωή είναι πανευτυχής στο γάμο με τον Θάνο Κωνσταντάκη, με τον οποίο αισίως έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια έγγαμου βίου, έχοντας κι έναν γιο, τον Βίκτωρα, στα 22 χρόνια του.

Λουϊζίδου

Η πρωταγωνίστρια μίλησε στο παρελθόν για την προσωπική της ζωή σε μια σπάνια εξομολόγησή της για τον σύζυγό της και τον γιο της.

Ρένια Λουϊζίδου: Η εξομολόγησή της για τους… δύο άνδρες της ζωής της

«Λες να υπάρχει μυστικό και να βγαίνουν τζάμπα τόσα διαζύγια; Όχι, εδώ είναι μια ζαριά, η τύχη, η προσπάθεια σε άλλα πράγματα», είπε με ειλικρίνεια για την πολύχρονη σχέση της με τον σύζυγό της και συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε από πολύ νωρίς ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο». Όσο για την περίφημη συζήτηση περί του πάνω χεριού στη σχέση η Ρένια Λουιζίδου δήλωσε: «Όχι μωρέ, όχι. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω».

Σε ό,τι αφορά τον γιο της και μοναχοπαίδι της οικογένειας, Βίκτωρα, η Ρένια Λουϊζίδου είπε: «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιο μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια. Το παιδί σου καλό είναι να το αφήσεις να ανοίξει τα φτερά του. Τα προσωπικά του τα συζητάει με τον πατέρα του και με μένα και νομίζω έχουμε χωρίσει τους τομείς. Είναι δική του η ζωή, εγώ θα του πω αν κάνει οικογένεια ή όχι; Δεν έχω φανταστεί το δικό του μέλλον για δικό του λογαριασμό. Αν δεν θέλει να κάνει οικογένεια και να γυρίζει τον κόσμο με ένα σακίδιο και εγώ θα μπορούσα να κάνω αυτή την επιλογή υπό άλλες συνθήκες. Εγώ δεν φαντάζομαι για αυτόν αυτά τα πράγματα. Φαντάζομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος, υγιής».


Δείτε πώς είναι σήμερα ο 22χρονος γιος της

Μπορεί γάμος της Ρένιας Λουιζίδου να μετρά περισσότερα από 25 χρόνια, ωστόσο, οι φορές που η ηθοποιός κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της σε επίσημες πρεμιέρες και κοσμικές εκδηλώσεις είναι λιγοστές. Ο γιος τους, όπως θα δείτε, είναι ίδιος η μαμά του.

Λουϊζίδου


Πηγή