«Δεν μου έμειναν λεφτά, δεν έχω αυτοκίνητο ούτε μεγάλο σπίτι»: Κατάθεση ψυχής από τον Σταμάτη Φασουλή

March 28, 2023

«Δεν μου έμειναν λεφτά, δεν έχω αυτοκίνητο ούτε μεγάλο σπίτι»: Κατάθεση ψυχής από τον Σταμάτη Φασουλή


Διαφ.

Λάθη του παρελθόντος ανακάλεσε στη μνήμη του ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».«Δεν τα πάω πολύ καλά με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ό,τι έζησα μέχρι τα έξι μου χρόνια είναι αυτό από το οποίο αντλώ μέχρι σήμερα. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα. Έκανα πράγματα που δεν είχα ανάγκη, μόνο για να γεμίσω ένα κενό», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις οικονομικές του απολαβές και τα κεκτημένα του, λέγοντας: «Έχω κάνει 5-6 πολύ καλές δουλειές, αλλά έχω κάνει, όμως και πολύ κακές δουλειές. Αυτά που ήθελα πολύ να κάνω δεν τα τελείωσα. Ήθελα απλά να γεμίσω τον χρόνο. Δεν δούλευα τόσο πολύ για τα λεφτά, δεν μου έμεινε τίποτα. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω αυτοκίνητο… ένα σπίτι 82 τ.μ. έχω… Τα ξόδεψα όλα σε ταξίδια. Δεν μου έλειψε η αγάπη, αλλά ούτε και μου περίσσεψε. Παραμένω σκανδαλωδώς ανοιχτός στους ανθρώπους».


«Το J2US ήρθε σε μια περίοδο που βουλιάζαμε θεατρικά. Ήρθε μέσα στη πανδημία κι ήταν σωτήριο. Ως κριτής θέλω να βοηθήσω με έναν δικό μου τρόπο. Έζησα τις εποχές που το τραγούδι έλαμπε και καθόριζε τις ζωές μας. Τα μόνα μπουζούκια που πήγαινα, μέχρι που πέθανε, ήταν στου Τσιτσάνη, στο Χάραμα. Ήταν προσκύνημα», είπε τέλος ο Σταμάτης Φασουλής.


Πηγή