Πάμπλουτη, μάνα ενός παιδιού, είχε παντρευτεί δισεκατομμυριούχο: Έμαθε τα μαντάτα η Καινούργιου, με αυτή τα έχει ο Τσαγκρίδης

March 28, 2023

Πάμπλουτη, μάνα ενός παιδιού, είχε παντρευτεί δισεκατομμυριούχο: Έμαθε τα μαντάτα η Καινούργιου, με αυτή τα έχει ο Τσαγκρίδης



Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης- Παναγόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους νεαρούς Έλληνες επιχειρηματίες και δραστηριοποιείται στον τομέα των ναυτιλιακών. Ο 32χρονος γόνος της γνωστής οικογενείας έγινε ευρέως γνωστός λόγω του δεσμού που διατηρούσε με την Κατερίνα Καινούργιου.



Μετά τον οριστικό χωρισμό από την παρουσιάστρια ο επιχειρηματίας επέστρεψε στην ρουτίνα του και συνέχισε να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας επιλεκτικές κοσμικές εμφανίσεις κυρίως σε εκθέσεις τέχνης. Η αγάπη του για την σύγχρονη τέχνη προήλθε από την μητέρα του, Ειρήνη Παναγοπούλου η οποία ασχολείται ενεργά με τη συλλογή έργων τέχνης.

Η φημολογούμενη σχέση με την Κάθριν Εμπειρίκου

Ο 32χρονος φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Κάθριν Εμπειρίκου. Ο επιχειρηματίας πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι όταν πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο.

Η γόνος της γνωστής οικογενείας διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram (@katherine.kme), ο οποίος είναι ιδιωτικός.

Πριν λίγες ώρες ο επιχειρηματίας έκανε repost μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την φημολογούμενη νέα του σύντροφο και την Βικτώρια Φασιανού, κόρη του εμβληματικού ζωγράφου, Αλέκου Φασιανού ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Η Βικτώρια Φασιανού έχει εντρυφήσει στο ζωγραφικό, συγγραφικό, σκηνογραφικό, γλυπτικό και εικονογραφικό έργο του πατέρα της. Επιμελείται και παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες εκθέσεις του, στις οποίες Τσαγκρίδης και Εμπειρίκου δίνουν συχνά το παρών.

Η σχέση και ο χωρισμός με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίστηκαν το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και έγιναν ζευγάρι. Η παρουσιάστρια έδειχνε να έχει βρει το άλλο της μισό και κανείς δεν περίμενε πως οι δυο τους θα επέλεγαν να χωρίσουν μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια σχέσης.

Τον Οκτώβριο του 2021 η παρουσιάστρια είχε παραδεχθεί τον χωρισμό από τον αγαπημένο της όμως το καλοκαίρι του 2022 το πρώην ζευγάρι έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης με μυστικό ταξίδι στη Ρώμη και την παρουσία της «Katken» σε γάμο, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο εφοπλιστής.

Δυστυχώς λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι χώρισε οριστικά με την παρουσιάστρια να δηλώνει πριν από μερικές εβδομάδες στον αέρα της εκπομπής της πως ο πρώην σύντροφός της όχι μόνο έχει προχωρήσει αλλά έχει και νέα σχέση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: