Δεν μπορεί πλέον να το κρύψει: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον Βασάλο, ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor All Star

March 28, 2023

Δεν μπορεί πλέον να το κρύψει: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον Βασάλο, ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor All Star


Διαφ.

Πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star,φαίνεται πως συμβαίνουν πολλά που αγνοούμε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλλον συμμετέχει σε αυτά.



Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως τρώει στο Survivor, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αυτό πλέον είναι εμφανές, χωρίς να υπάρχουν ακόμα οι απτές αποδείξεις καταγεγραμμένες από τις κάμερες της παραγωγής. Ούτε έχουν γίνει επίσημες καταγγελίες στο συμβούλιο του νησιού, όπως έγινε πριν τις αποβολές της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Το σίγουρο είναι ότι παίκτες που αποχωρούν και επιστρέφουν Ελλάδα το υποστηρίζουν, άλλοι πιο ανοιχτά άλλοι με υπονοούμενα ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όχι απλά τρώει, αλλά έχει και εκλεκτά εδέσματα. Έχουν ακουστεί και γραφτεί μέχρι και για μπέργκερ.

Πρώην παίκτες έχουν ενημερώσει την παραγωγή αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ή δεν έχει βρεθεί «η άκρη» του Βασάλου. Ο προμηθευτής του αν προέρχεται από τους ντόπιους ή από κάποιο μέλος της παραγωγής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Συνεπώς είναι σχεδόν απίθανο με απλές εικασίες ή ενδείξεις να τιμωρηθεί.

Οι ενδείξεις που αποτελούν σχεδόν αποδείξεις είναι το ίδιο του το σώμα. Δεν φαίνεται ούτε ταλαιπωρημένο, ούτε με τους μύες του να ατροφούν όπως είχε γίνει το 2017. Πόσο όμως μπορεί να συνεχιστεί αυτό σε ένα παιχνίδι που συμπαίκτες του αποστεώνονται; Αυτό θα φανείς τις επόμενες εβδομάδες. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι παίκτες στο νησί θα αντιδράσουν ανοιχτά στην εικόνα που παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Δεν δείχνει παίκτη που προσπαθεί να επιβιώσει.

Αλήθεια ή μύθος; Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις τρέχουν στο Survivor All Star. Από ριάλιτι επιβίωσης έχει μετατραπεί σε …ριάλιτι – σκέτο!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: