Όλοι τους ζητάνε 1 πράγμα: Καταιγισμός από σχόλια στη νέα φώτο Τανιμανίδη-Μαυρίδη, η απαίτηση των θαυμαστών τους

March 29, 2023

Όλοι τους ζητάνε 1 πράγμα: Καταιγισμός από σχόλια στη νέα φώτο Τανιμανίδη-Μαυρίδη, η απαίτηση των θαυμαστών τους



Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης υπήρξαν από τα πιό αγαπημένα δίδυμα στην τηλεόραση, με το «World Party», αλλά και στη ζωή.



Παρά τη μακροχρόνια φιλία τους, τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί, χωρίς να γίνονται σαφείς οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Η αποκατεστημένη σχέση τους, ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι συζητήθηκε έντονα. Αφορμή ήταν η παρουσία του tattoo artist στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του παρουσιαστή στη Μύκονο.

Μερικούς μήνες αργότερα, ακόμη μία κοινή τους φωτογραφία έγινε viral στο Instagram. Η ανάρτηση μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 78 χιλιάδες σε likes.

«Ζεις Μόνο Μια φορά» σχολίασε ο Γιώργος Μαυρίδης. «Άσε που δε μεγαλώσαμε και καθόλου από τότε! Αναλλοίωτοι!» έγραψε με τη σειρά του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Η φωτογραφία των δύο ανδρών απέσπασε χιλιάδες σχόλια. Τα περισσότερα εξ’ αυτών αφορούν το «World Party», την ταξιδιωτική εκπομπή που συμπαρουσίαζαν στο παρελθόν και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Ανάμεσα σε αυτούς του followers, ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Μπράβο παιδιά ελάτε τώρα να κάνουνε το βετεράνοι world party» έγραψε το μοντέλο.

Σάκης Τανιμανίδης
«Να κάνετε World Party ξανά», «Η φωτό της χρονιάς», «Ανώτερη φωτό από αυτή του Μέσι με τον Ρονάλντο και το σκάκι». Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια των ακολούθων τους, που θέλουν να τους δουν ξανά μαζί στη μικρή οθόνη.

Δείτε περισσότερα:

Σάκης Τανιμανίδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: