Δεν είδαν την κάμερα και διέρρευσαν φώτο τους: Έγιναν… θέαμα στα μπουζούκια Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης

March 29, 2023

Δεν είδαν την κάμερα και διέρρευσαν φώτο τους: Έγιναν… θέαμα στα μπουζούκια Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης


Διαφ.

Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί διασκέδασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με τους συνεργάτες της από το My Style Rocks.



Το μοντέλο και παρουσιάστρια που φέτος βρίσκεται στην επιτροπή της εκπομπής μόδας, έφτασε στο νυχτερινό κέντρο συνοδευόμενη από τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

«Το ζευγάρι μπορεί να πήρε διαζύγιο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα να πουν ξανά Ναι σε έναν μεγάλο έρωτα», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού «You».

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη», είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλεσμένη στο «Πρωινό μας» για τον Γιάννη Καραβασάνη.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του πρώην συζύγου της, Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2015 στο Los Angeles.

Ο γάμος τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν και το μοντέλο επέστρεψε στην Ελλάδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε πριν λίγους μήνες μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και πέρασαν ένα ανέμελο καλοκαίρι στα Κουφονήσια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες όμως μερικές παλαιότερες λήψεις τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: