Τυχερή η Ζυγούλη, “έλιωσε” το ίντερνετ: Ο Ρουβάς έκανε αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες & το μοιράστηκε με 1 φωτο

March 30, 2023

Τυχερή η Ζυγούλη, “έλιωσε” το ίντερνετ: Ο Ρουβάς έκανε αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες & το μοιράστηκε με 1 φωτο


Διαφ.

Μία πολύ συγκινητική κίνηση έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην Κάτια Ζυγούλη, σε μία προσπάθεια έκφρασης της αγάπης που έχει για εκείνη.



«Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να προσφέρει στη γυναίκα της ζωής του ένα μικρό μπουκέτο με λευκά οριεντάλ λουλούδια και να σκύβει να τη φιλά τρυφερά.

Είναι από τις λίγες στιγμές από την καθημερινότητά του με την οικογένειά του που επιλέγει να μοιραστεί ο Σάκης Ρουβάς με τους followers του οι οποίοι βέβαια έσπευσαν να τον συγχαρούν για την τόσο τρυφερή κίνησή του προς την Κάτια Ζυγούλη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τα οριεντάλ λουλούδια να είναι από τον κήπο του Σάκη Ρουβά, στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά που περιποιείται κατ’ αποκλειστικότητα καθώς έχει μεράκι για την κηπουρική. Είναι γνωστό άλλωστε πως διαθέτει και ολόκληρο θερμοκήπιο και σπάνια θα ψωνίσει από τα μαγαζιά οπωροκηπευτικά καθώς καλλιεργεί μόνος του ό,τι μπαίνει στο τραπέζι της οικογένειας.

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτογραφία:

Σάκης ΡουβάςΣάκης ΡουβάςΣάκης Ρουβάς


Πηγή

Διαβάστε επίσης: