Κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη: Πατέρας ξανά στα 64 του ο Χάρης Χριστόπουλος, γέννησε η 44χρονη Ανίτα Μπραντ

March 31, 2023

Κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη: Πατέρας ξανά στα 64 του ο Χάρης Χριστόπουλος, γέννησε η 44χρονη Ανίτα Μπραντ


Διαφ.

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, σχεδόν 3 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους.Πρόκειται για μια εγκυμοσύνη που έμεινε κρυφή, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day», πως ήταν μία κύηση δύσκολη.

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια» είπε η παρουσιάστρια, χωρίς να αποκαλύπτει το φύλο του μωρού.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου.

«Ένα καταπληκτικό αγόρι», ανέφερε αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του μωρού το οποίο είναι αγοράκι.

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε στο Happy Day ο Χάρης Χριστόπουλος.

Να θυμίσουμε πως ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ το 2020 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους, τον οποίο βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Christopoulos (@harrischristopoulos)

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του, ο φωτογράφος είχε αποκαλύψει ότι τόσο εκείνος, όσο και η Ανίτα Μπραντ, θα ήθελαν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

«Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν έβρισκα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας, είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Ανίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ» είχε πει συγκεκριμένα.


Πηγή